11
jun

OBAVEŠTENJE

U četvrtak 13. juna 2019. god. u 11 časova održaće se sastanak departmana KOT i SRT sa studentima studijskih programa Komunikacione tehnologije i Savremene računarske tehnologije koji još nemaju definisanu temu završnog rada.

04
jun

OBAVEŠTENJE

Studenti koji su u školskoj 2018/2019. prvi put potpisali ugovor za studentski kredit ili stipendiju, svoj primerak mogu preuzeti u biblioteci Škole.

21
maj

OBAVEŠTENJE

za overu letnjeg semestra na osnovnim, specijalističkim i master studijama u školskoj 2018/2019. godini

Overa letnjeg semestra za osnovne, specijalističke i master studije vršiće se u periodu od 03. do 06. juna 2019. godine od 9 do 13 časova.
Za overu semestra potrebno je:
– Indeks sa potpisima predmetnih nastavnika (važi samo za osnovne studije);
– Jedan popunjen obrazac semestralnog lista;
– Anketa (popunjava se online na linku).
Studenti koji plaćaju školarinu mogu da izvrše overu ukoliko su izmirili sve dospele rate školarine.
Student koji ima više od sedam neopravdanih izostanaka može izvršiti administrativnu overu semestra uz plaćanje naknade za administrativnu overu u iznosu od 1.000,00 dinara po predmetu za koji nije dobio potpis predmetnog nastavnika.
Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 2.000,00 dinara.

NAPOMENA: 

Povodom predstojeće overe semestra, koja se vrši u skladu sa odredbama članova 41-42 Pravila studija Visoke tehničke škole strukovnih studija u NišuŠkole, koji glase:

Overa semestra

Član 41.

Overa semestra obavlja se u Odseku za nastavu i studentska pitanja po završetku nastave u semestru.
Studentu će se overiti semestar ako su mu svi predmetni nastavnici svojim potpisom u indeksu overili uredno izvršenje programom propisanih obaveza iz svih upisanih predmeta.
Na obrazložen zahtev studentu se može odobriti administrativna overa semestra uz mogućnost plaćanja naknade za svaki nedostajući potpis ili u opravdanim slučajevima bez naknade. Odluku o administrativnoj overi semestra donosi pomoćnik direktora za nastavu.

Član 42.

Nastavnik ima pravo da uskrati potpis studentu koji je izostao s više od 50% nastavnih časova predavanja ili vežbi, ili nije izvršio druge programom propisane obaveze.
Uskraćivanje potpisa zasniva se na evidenciji nastavnika. Na zahtev studenta kome je uskraćen potpis, nastavnik je dužan da, ako to student zahteva, pismeno obrazloži razloge uskraćivanja potpisa.

20
maj

OBAVEŠTENJE – STARTUP AKADEMIJA 2 TE PRIPREMA ZA USPEH

NiCAT klaster i Deli prostor pokreću novi ciklus Startup Akademije!

Kako razviti potencijalno sjajnu ideju i uspeti na tržištu koje se konstantno menja? Šta je potrebno znati i savladati kako bi baš tvoja preduzetnička ideja postala realnost?

SAZNAJ NA ČETVORODNEVNOJ STARTUP AKADEMIJI!

Detaljnije…

08
maj

OBAVEŠTENJE – POMERANJE TERMINA VANREDNOG MAJSKOG ISPITNOG ROKA

Zbog učešća određenog broja studenata VTŠ Niš na Višijadi, vanredni majski ispitni rok se pomera za subotu 25. maja 2019. godine, kada studenti svih nivoa studija mogu polagati po jedan ispit po sledećem rasporedu:
–  ispite iz prve godine osnovnih studija i ispite na specijalističkim i master studijama od 9 časova;
– ispite  iz druge i treće godine osnovnih studija od 12 časova.

Ispitne prijave u vrednosti od 2.000,00 dinara podnose se službi za studentska pitanja do 22-24. maja 2019. godine.

Zbog organizacije ispita nije moguće prijaviti ispit na dan polaganja.

08
maj

OBAVEŠTENJE – RADNA SUBOTA 18. MAJ 2019. GOD.

Subota, 18. maj 2019. godine, biće radni dan namenjen za:

– realizaciju poravnih kolokvijuma od 9 časova, ukoliko za to postoji potreba i po prethodnom dogovoru profesora sa studentima,

– nadoknadu nastave od 11 časova, prema potrebi nastavnika.

Popravni kolokvijumi će se prijavljivati crvenom prijavom studentskoj službi od 15 – 17.05.2019. god.

PRIKAŽI SVE

PARTNERI