GR osvaja drugo mesto na takmičenju u Dubaiju

Na nedavnom takmičenju u Drone Racingu održanom u Dubaiju, GR je osvojio drugo mesto u konkurenciji najboljih drone timova iz celog sveta. GR je uspešno savladao zahtevnu stazu, ali je u finalu za malo zaostao za prvoplasiranim timom. Ipak, osvojena medalja predstavlja veliki uspeh za GR i motivaciju za buduća takmičenja.

Pobeda na humanitarnoj trci dronova

Učestvovali smo na humanitarnom događaju "Trka dronova za spasavanje", koji je održan na aerodromu u našem gradu. Dogadjaj je okupio najbolje drone pilote iz regiona koji su se takmičili u simuliranim situacijama spasavanja. Naš tim je uspešno izvršio zadatke i osvojio prvo mesto, a sav prihod od ulaznica je namenjen lokalnoj organizaciji za pomoć u slučaju prirodnih katastrofa.

Besplatna radionica o drone racingu: inspirisali smo nove talente

Organizovali smo besplatnu radionicu o drone racingu za decu u našem gradu. Cilj nam je bio da decu upoznamo sa ovom uzbudljivom sportskom disciplinom i pružimo im priliku da se oprobaju u letenju dronova. Na radionici su se okupila deca iz različitih uzrasta i većina od njih je prvi put imala priliku da upravlja dronom. Svi učesnici su dobili diplome, a najtalentovaniji će dobiti priliku da se pridruže našem timu.

GR na otvaranju novog sportskog centra: oduševili smo prisutne akrobacijama i brzinom

Učestvovali smo na otvaranju novog sportskog centra u gradu, gde smo prikazali svoje umeće u letenju dronova. Događaj je privukao veliki broj posetilaca, a naš tim je oduševio prisutne akrobacijama i brzinom kojom su prolazili kroz stazu postavljenu u sportskoj hali. Tom prilikom smo upoznali i druge sportske timove u gradu i najavili buduću saradnju.

GR se priprema za nadolazeće takmičenje

Naš tim je trenutno u intenzivnoj pripremi za nadolazeće takmičenje koje će se održati sledećeg meseca. Naši vozači, Marko, Stefan i Todor, vredno treniraju svakodnevno kako bi bili spremni za najizazovnije staze i protivnike. Takođe smo angažovali profesionalnog trenera koji im pomaže da poboljšaju svoje veštine i taktike. Svi u timu su uzbudjeni i spremni da daju sve od sebe na nadolazećem takmičenju.