13
јун

СТУДЕНТСКА ПРАКСА ЛЕОНИ 2018

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ПРАКСА:

Пракса је намењена студентима који имају времена да се осмочасовно ангажују и у трајању од месец дана у потпуности посвете програму праксе. Програм подразумева упознавање са задацима, радним окружењем, пословном етиком и свим другим предностима рада у великој компанији.

МОЖЕТЕ УПОЗНАТИ :

Сектор људских ресурса, контролу квалитета, инжењеринг, ИТ сектор, сектор безбедности и заштите на раду, сектор набавке, логистике, сектор финансија.

КО СВЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ?

На конкурс се могу пријавити сви заинтересовани студенти завршне године основних или мастер студија:

Машинског факултета, Електронског факултета, Технолошког факултета, Факултета заштите на раду, Економског факултета, Филозофског факултета, Високе технолошке школе,  Грађевинско – архитектонског факултета, који живе на територији Нишавског и Топличког округа.

Студентска пракса одржаваће се у фабрикама у Нишу, Малошишту и Прокупљу. Након завршене праксе студенти добијају писмо препоруке као и могућност запослења.

Уколико овај конкурс видите као шансу за лични развој, позивамо Вас  да се пријавите и остварите своје професионалне циљеве. Пријаву можете извршити преко линка најкасније до 18. јуна 2018.

22
мај

Отворен конкурс за четврти циклус програма Добар старт компаније Nelt

 

Покренут је конкурс за програм Добар старт који компанија Nelt организује са циљем да младим и амбициозним студентима и дипломцима омогући да развијају своје пословне вештине у области продаје.
На конкурс се до 30. маја могу пријавити сви апсолвенти, студенти завршних година и мастер студија који имају возачку дозволу Б категорије, знају енглески језик и желе да се усаврше за рад на позицији Key Account Managera.
У периоду од осам месеци полазници добијају прилику да раде на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стичу знања кроз рад са менторима, као и кроз формалне тренинге и радионице.
Полазници раде у додељеним тимовима и са менторима, али функционишу и као група сарађујући међусобно на организованим заједничким тренинг-активностима, презентацијама као и на неформалним дружењима. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Nelt. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Nelt. До сада је 10 студената добило посао, због чега из године у годину расте интересовање за учешће у програму Добар старт.
Заинтересовани студенти се могу пријавити попуњавањем формулара и више о програму сазнати на сајту компаније Nelt.

О компанији NELT

Nelt је основан 1992. године, као компанија чија је основна делатност трговина. Данас је Nelt vодећа компанија у Србији и региону на пољу дистрибуције робе широке потрошње и фармацеутских производа, логистичких услуга и trade маркетинга. Компанија, у оквиру својих логистичких капацитета, пружа и услуге међународног транспорта, складиштења, царинског посредовања, доставе, додатних услуга препакивања, обележавања и прилагођавања. Nelt Србија је део Nelt Grupe, организационог система који повезује 3800 запослених у 13 компанија, у 8 земаља на територији Европе и Африке.

09
мај

COCA-COLA HBC СРБИЈА ОТВАРА КОНКУРС ЗА БУДУЋЕ МЕНАЏЕРЕ

 

Компанија Coca-Cola HBC Србија позива све студент четврте године, апсолвенте, дипломце, полазнике мастер студија, као и све оне који су у претходне две године дипломирали, да се пријаве на јединствени RISE management trainee програм.

RISE management trainee програм је нови водећи програм компаније Coca-Cola HBC Србија, који спаја јединствене квалитете и вештине практиканата у комбинацији са брзим окружењем, менторством врхунских лидера, међународном заједницом и одговорношћу. RISE представља рад са пуним радним временом, а сам програм траје две године, где се полазници постепено упознају са радом у FMCG индустрији.

Сви заинтересовани кандидати могу се пријавити у периоду од 24. априла до 25. маја 2018. год. на сајту https://riseprogram.rs/

 

13
мар

КОНКУРС ЗА 6. „COKE SUMMERSHIP” ПРОГРАМ ЛЕТЊЕ ПРАКСЕ

Компанија „Coca-Cola HBC“ Србија позива студенте треће и четврте године, апсолвенте, дипломце,  полазнике мастер студија, као и све оне који су у претходне две године дипломирали, да се пријаве на шести Coke Summership програм летње праксе.

Сви заинтересовани студенти који желе да повећају своје шансе за успешан почетак пословне каријере, стекну додатна знања и проведу узбудљиво лето радећи са запосленима у компанији, могу се пријавити у периоду од 12. марта до 9. априла на сајту www.cokesummership.com

У програму је до сада учествовало преко 150 полазника, а њих више од 50 је добило запослење у компанији.

Програм праксе студентима пружа прилику да стекну прва радна искуства, као и да кроз рад са менторима, едукацију, тренинге и упознавање функционисања великог пословног система успешно започну пословну каријеру и унапреде теоријски стечена знања са својих факултета.

Студенти ће током шестонедељног програма имати прилику да усаврше своје лидерске способности, пословну комуникацију и ефикасно управљање временом, вештине у управљању пројектима, као и вештине презентовања. На недељном нивоу, полазници ће имати прилику да стичу искуство кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором, а имаће и један дан интерактивних предавања у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима компанија сарађује.

Сви студенти који заврше програм добијају потврду о завршеној пракси, а улазе и у базу за потенцијалне запослене компаније „Coca Cola HBC“ Србија.

25
јан

КОНКУРС – „JUNIOR KAIZEN CONSULTANTS“

25
јан

КОНКУРС – МАРКЕНТИНГ АСИСТЕНТ (ПРАКТИКАНТ)

25
јан

КОНКУРС – КОМЕРЦИЈАЛИСТА

ПРИКАЖИ СВЕ