13
jun

STUDENTSKA PRAKSA LEONI 2018

KOME JE NAMENJENA PRAKSA:

Praksa je namenjena studentima koji imaju vremena da se osmočasovno angažuju i u trajanju od mesec dana u potpunosti posvete programu prakse. Program podrazumeva upoznavanje sa zadacima, radnim okruženjem, poslovnom etikom i svim drugim prednostima rada u velikoj kompaniji.

MOŽETE UPOZNATI :

Sektor ljudskih resursa, kontrolu kvaliteta, inženjering, IT sektor, sektor bezbednosti i zaštite na radu, sektor nabavke, logistike, sektor finansija.

KO SVE MOŽE DA SE PRIJAVI?

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti završne godine osnovnih ili master studija:

Mašinskog fakulteta, Elektronskog fakulteta, Tehnološkog fakulteta, Fakulteta zaštite na radu, Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Visoke tehnološke škole,  Građevinsko – arhitektonskog fakulteta, koji žive na teritoriji Nišavskog i Topličkog okruga.

Studentska praksa održavaće se u fabrikama u Nišu, Malošištu i Prokuplju. Nakon završene prakse studenti dobijaju pismo preporuke kao i mogućnost zaposlenja.

Ukoliko ovaj konkurs vidite kao šansu za lični razvoj, pozivamo Vas  da se prijavite i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Prijavu možete izvršiti preko linka najkasnije do 18. juna 2018.

22
maj

Otvoren konkurs za četvrti ciklus programa Dobar start kompanije Nelt

 

Pokrenut je konkurs za program Dobar start koji kompanija Nelt organizuje sa ciljem da mladim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje.
Na konkurs se do 30. maja mogu prijaviti svi apsolventi, studenti završnih godina i master studija koji imaju vozačku dozvolu B kategorije, znaju engleski jezik i žele da se usavrše za rad na poziciji Key Account Managera.
U periodu od osam meseci polaznici dobijaju priliku da rade na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i stiču znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz formalne treninge i radionice.
Polaznici rade u dodeljenim timovima i sa mentorima, ali funkcionišu i kao grupa sarađujući međusobno na organizovanim zajedničkim trening-aktivnostima, prezentacijama kao i na neformalnim druženjima. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja, a najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji Nelt. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja, a najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji Nelt. Do sada je 10 studenata dobilo posao, zbog čega iz godine u godinu raste interesovanje za učešće u programu Dobar start.
Zainteresovani studenti se mogu prijaviti popunjavanjem formulara i više o programu saznati na sajtu kompanije Nelt.

O kompaniji NELT

Nelt je osnovan 1992. godine, kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Danas je Nelt vodeća kompanija u Srbiji i regionu na polju distribucije robe široke potrošnje i farmaceutskih proizvoda, logističkih usluga i trade marketinga. Kompanija, u okviru svojih logističkih kapaciteta, pruža i usluge međunarodnog transporta, skladištenja, carinskog posredovanja, dostave, dodatnih usluga prepakivanja, obeležavanja i prilagođavanja. Nelt Srbija je deo Nelt Grupe, organizacionog sistema koji povezuje 3800 zaposlenih u 13 kompanija, u 8 zemalja na teritoriji Evrope i Afrike.

09
maj

COCA-COLA HBC SRBIJA OTVARA KONKURS ZA BUDUĆE MENADŽERE

 

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija poziva sve student četvrte godine, apsolvente, diplomce, polaznike master studija, kao i sve one koji su u prethodne dve godine diplomirali, da se prijave na jedinstveni RISE management trainee program.

RISE management trainee program je novi vodeći program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji spaja jedinstvene kvalitete i veštine praktikanata u kombinaciji sa brzim okruženjem, mentorstvom vrhunskih lidera, međunarodnom zajednicom i odgovornošću. RISE predstavlja rad sa punim radnim vremenom, a sam program traje dve godine, gde se polaznici postepeno upoznaju sa radom u FMCG industriji.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti u periodu od 24. aprila do 25. maja 2018. god. na sajtu https://riseprogram.rs/

 

13
mar

KONKURS ZA 6. „COKE SUMMERSHIP” PROGRAM LETNJE PRAKSE

Kompanija „Coca-Cola HBC“ Srbija poziva studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce,  polaznike master studija, kao i sve one koji su u prethodne dve godine diplomirali, da se prijave na šesti Coke Summership program letnje prakse.

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu se prijaviti u periodu od 12. marta do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com

U programu je do sada učestvovalo preko 150 polaznika, a njih više od 50 je dobilo zaposlenje u kompaniji.

Program prakse studentima pruža priliku da steknu prva radna iskustva, kao i da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru i unaprede teorijski stečena znanja sa svojih fakulteta.

Studenti će tokom šestonedeljnog programa imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom, a imaće i jedan dan interaktivnih predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Svi studenti koji završe program dobijaju potvrdu o završenoj praksi, a ulaze i u bazu za potencijalne zaposlene kompanije „Coca Cola HBC“ Srbija.

25
jan

KONKURS – „JUNIOR KAIZEN CONSULTANTS“

25
jan

KONKURS – MARKENTING ASISTENT (PRAKTIKANT)

25
jan

KONKURS – KOMERCIJALISTA

PRIKAŽI SVE