ОБАВЕШТЕЊЕ О СВЕЧАНОЈ ДОДЕЛИ ДИПЛОМА

Обавештавамо Вас да ће се свечано уручење диплома и додатка дипломи о високом образовању, диплома о завршеним специјалистичким студијама и диплома о стеченом вишем образовању обавити у четвртак 26. априла 2018. год. у амфитеатру А1 по студијским програмима и то:

10:00h – Индустријско инжењерство, Индустријска екологија и Заштита животне средине
11:00h – Друмски саобраћај и Безбедност друмског саобраћаја
12:00h – Комуникационе технологије и Савремене рачунарске технологије
13:00h – Грађевинско инжењерство, Комунално инжењерство

Припремна настава за полагање пријемног испита за упис у школску 2018/2019. годину

Припремна настава за полагање пријемног испита из математике одржаће се од 11. до 22. јуна 2018. године у времену од 16 до 20 часова.
Припремна настава траје 40 часова. Кандидати уз пријаву за припремну наставу достављају доказ о уплати износа од 4.400,00 динара на жиро рачун Школе број: 840-1758666-57, број модела 97, позив на број (одобрење) 94-126-100502041. У наведени износ је урачунат информатор са урађеним задацима за пријемни испит који кандидат добија приликом подношења пријаве.
Обрасци пријава се налазе у библиотеци Школе, пријаве се могу подносити сваког радног дана од 8 до 14 часова у библиотеци Школе.

ОБАВЕШТЕЊЕ

За време ускршњих празника Школа неће радити од 06.04. до 09.04.2018. год. Први радни дан је уторак, 10. април 2018. год.

ОБАВЕШТЕЊЕ – ванредни мартовски испитни рок

Право полагања испита у ванредном мартовском испитном року имају сви студенти на основним студијама, а студенти на специјалистичким струковним студијама који су уписани у школској 2016/2017. години.

Ванредни мартовски испитни рок одржаће се у суботу 31. марта 2018. године, и то:

– за испите из прве године у 9 часова;
– за испите  из друге и треће године у 12 часова.

У ванредном мартовском року студенти могу полагати само један испит, а апсолветни могу полагати два испита  (један од 9 а други од 12 часова).

Испитне пријаве подносе се служби за студентска питања од 27. 28. и 29. марта 2018. године и то:
– када се полаже цео испит подноси се испитна пријава у вредности од 2.000,00 динара,
– када се полаже допуна до 30 бодова (потребних за полагање испита) подноси се испитна пријава (црвена) у вредности од 1000 динара, са назнаком «допуна».

Због организације испита није могуће пријавити испит на дан полагања.

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРЕЗЕНТАЦИЈА ВОЛОНТЕРСКИХ ПРАКСИ У ИНОСТРАНСТВУ

Организација AIESEC у понедељак, 26. марта 2018. год. организује презентацију волонтерских пракси у иностранству, која ће се одржати у амфитеатру А2 Високе техничке школе у Нишу од 9:45h и 10:15h.
Кроз AIESEC праксе студенти стичу прилику да се развију како на личном тако и на професионалном нивоу,стекну релевантно радно искуство, унапреде своје презентационе и комуникационе вештине, упознају студенте различитих култура и још много тога, а све у циљу ослобађања лидерског потенцијала њих самих.

Детаљније…

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због радова на реконструкцији дворишта, од понедељка, 19.03.2018. год. неће бити могуће паркирање возила у дворишту школе.

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита за 2. испитни рок на Мастер и Специјалистичким струковним студијама је у четвртак 15.03.2018. год. до 16 часова.

КОНКУРС ЗА 6. „COKE SUMMERSHIP” ПРОГРАМ ЛЕТЊЕ ПРАКСЕ

Компанија „Coca-Cola HBC“ Србија позива студенте треће и четврте године, апсолвенте, дипломце,  полазнике мастер студија, као и све оне који су у претходне две године дипломирали, да се пријаве на шести Coke Summership програм летње праксе.

Сви заинтересовани студенти који желе да повећају своје шансе за успешан почетак пословне каријере, стекну додатна знања и проведу узбудљиво лето радећи са запосленима у компанији, могу се пријавити у периоду од 12. марта до 9. априла на сајту www.cokesummership.com

У програму је до сада учествовало преко 150 полазника, а њих више од 50 је добило запослење у компанији.

Програм праксе студентима пружа прилику да стекну прва радна искуства, као и да кроз рад са менторима, едукацију, тренинге и упознавање функционисања великог пословног система успешно започну пословну каријеру и унапреде теоријски стечена знања са својих факултета.

Студенти ће током шестонедељног програма имати прилику да усаврше своје лидерске способности, пословну комуникацију и ефикасно управљање временом, вештине у управљању пројектима, као и вештине презентовања. На недељном нивоу, полазници ће имати прилику да стичу искуство кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором, а имаће и један дан интерактивних предавања у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима компанија сарађује.

Сви студенти који заврше програм добијају потврду о завршеној пракси, а улазе и у базу за потенцијалне запослене компаније „Coca Cola HBC“ Србија.

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПОЧЕТАК НАСТАВЕ

Настава у летњем семестру школске 2017/2018. на основним, специјалистичким и мастер струковним студијама почиње у понедељак 26. фебруара 2018. године према објављеном  распореду.