03
дец

Поштоване колеге, а пре свих инжењери машинства и струковни инжењери индустријског инжењерства, са великим задовољством Вас обавештавамо да је успешно акредитован још један студијски програм. Реч је о мастер струковним студијама у области машинског инжењерства, тачније у области производно-информационих технологија (како је и назив студијског програма).
Како би стекли диплому струковног мастер инжењера машинства, потребно је за 2 године положити 11 предмета, обавити стручне праксе и положити завршни мастер рад, чиме стичете неопходне компетенције потребе производним компанијама у региону.
Више информација о студијама можете пронаћи на линку: https://vtsnis.edu.rs/master-proizvodno-informacione-tehnologije, где се може преузети информатор за полагање пријемног испита.


 КОНКУРС ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОИЗВОДНО-ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ.

22
нов

ОБАВЕШТЕЊЕ – БИБЛИОТЕКА

Студенти који желе да резервишу књигу из библиотеке Одсека Ниш потребно је да се јаве на мејл silvana.bogicevic@vtsnis.edu.rs и да се договоре око преузимања књиге.

10
нов

ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ – НЕРАДНИ ДАН

Поводом државног празника Дана примирја у Првом светском рату у среду 11. новембра 2020. год. Академија техничко-васпитачких струковних студија  – Одсек Ниш неће радити и неће бити онлајн наставе.
06
нов

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због погоршане епидемиолошке ситуације колоквијумска недеља која је предвиђена у термину од 16. до 21. новембра 2020. год. неће бити одржана. Колоквијумска недеља биће организована после Нове године. У термину предвиђеном за колоквијумску недељу бића одржана настава према важећем распореду.

05
нов

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОНЛАЈН НАСТАВА МАСТЕР СТУДИЈЕ

Због погоршане епидемиолошке ситуација а на основу одлуке Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу настава на Мастер струковним студијама у зимском семестру школске 2020/2021. године почиње од ПОНЕДЕЉКА, 9. новембра 2020. године и одржаваће се онлајн  према усвојеном распореду коришћењем Microsoft Teams алата. Сви студенти треба да се јаве на мејл: online@akademijanis.edu.rs ради добијања приступних парамета и у мејлу треба навести име, презиме, студијски програм и годину у коју сте уписани.
Упуство за студенте за коришћење алата Microsoft Teams за онлајн наставу.

31
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАСПОРЕД НАСТАВЕ

Услед преласка на онлајн наставу од 02.11.2020. год., ажуриран је распоред наставе на основним струковним студијама у зимском семестру школске 2020/2021.год.

31
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОНЛАЈН НАСТАВА

Због погоршане епидемиолошке ситуација а на основу одлуке Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу настава ће се од ПОНЕДЕЉКА, 2. новембра 2020. године одржавати онлајн  за студенте на основним студијама према усвојеном распореду коришћењем Microsoft Teams алата. Сви студенти који нису добили податке за свој налог треба да се јаве на мејл: online@akademijanis.edu.rs и наведу име, презиме, студијски програм и број индекса.

Упуство за студенте за коришћење алата Microsoft Teams за онлајн наставу.

29
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијских програма Индустријско инжењерствоДрумски саобраћајЗаштита животне средине и Грађевинско инжењерство да ће настава из предмета Пословно право у петак 30.10.2020. год. одржати на даљину. Презентација је постављена на сајту у оквиру предмета.

26
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 3. године студијског програма Индустријско инжењерство да у четвртак, 29.10.2020. године, неће имати наставу из предмета Савремене методе обраде. Термин надокнаде биће накнадно објављен.

ПРИКАЖИ СВЕ