14
апр

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти студијских програма Друмски саобраћај, Индустријско инжењерство и Заштита животне средине да ће у априлском испитном року испити из предмета Механика 2 и Техничка механика бити одржани 29. априла 2021. године,  од 12 часова.

14
апр

ОБАВЕШТЕЊЕ

Испити из предмета Пројектовање објеката високоградње и Урбанистичко планирање на студијском програму Грађевинско инжењерство у АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ који су по распореду у суботу 24. априла 2021. године биће одржане од 9h уместо од 15h.

11
апр

ОБАВЕШТЕЊЕ

Упис оцена из мартовског испитног рока за предмете Основи програмирања и Оперативних Система због одсуства предметног професора неће бити организован у понедељак 12.04.2021. Термин уписа биће накнадно одређен.

09
апр

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК

Пријава испита у редовном априлском испитном року на основним и мастер струковним студијама за школску 2020/2021. годину је од 12. до 15. априла 2021. године. Испити се пријављују онлајн на следећем линку: http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava.

30
мар

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОВЕРА ЗИМСКОГ СЕМЕСТРА НА МАСТЕР СТРУКОВНИМ СТУДИЈАМА – ПИТ

Овера зимског семестра на мастер струковним студија за студенте студијског  програма Производно-информационих технологије вршиће се онлајн  до четвртка 1. априла 2021. године.

Линк за оверу семестра: http://nis.akademijanis.edu.rs/overa.

За оверу семестра потребно је:
– Један попуњен образац семестралног листа;
– Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа.
– Доспеле рате школарине.

Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара искључиво у студентској служби.

Пријава испита је до четвртка 1. априла 2021. године. Испити се пријављују онлајн на следећем линку http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava

29
мар

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти  мастер струковног програма Грађевинске конструкције и управљање изградњом да се испит из предмета Посебни проблеми фундирања у мартовском испитном року одлаже за петак, 2. април 2021. године од 16 часова, просторија А1.

26
мар

ОБАВЕШТЕЊЕ СТУДЕНТИМА – БЕЗБЕДНОСНЕ МЕРЕ

Поштовани студенти, ради ваше безбедности и безбедности других у обавези сте да у школу дођете са маскама, да држите међусобну дистанцу и да се не задржавате по ходницима школе.

23
мар

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАСПОРЕД ИСПИТА У МАРТОВСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ

Распоред полагања испита у мартовском испитном року који ће се одржати од 29. марта до 3. априла 2021. године:
ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ
МАСТЕР СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ

ПРИКАЖИ СВЕ