31
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОНЛАЈН НАСТАВА

Због погоршане епидемиолошке ситуација а на основу одлуке Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу настава ће се од ПОНЕДЕЉКА, 2. новембра 2020. године одржавати онлајн према усвојеном распореду коришћењем Microsoft Teams алата. Сви студенти који нису добили податке за свој налог треба да се јаве на мејл: online@akademijanis.edu.rs и наведу име, презиме, студијски програм и број индекса.

Упуство за студенте за коришћење алата Microsoft Teams за онлајн наставу.

29
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијских програма Индустријско инжењерствоДрумски саобраћајЗаштита животне средине и Грађевинско инжењерство да ће настава из предмета Пословно право у петак 30.10.2020. год. одржати на даљину. Презентација је постављена на сајту у оквиру предмета.

26
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 3. године студијског програма Индустријско инжењерство да у четвртак, 29.10.2020. године, неће имати наставу из предмета Савремене методе обраде. Термин надокнаде биће накнадно објављен.

26
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијских програма Индустријско инжењерствоДрумски саобраћај и Заштита животне средине да у четвртак, 29.10.2020. године, неће имати предавања из предмета Инжењерска информатика. Термин надокнаде биће накнадно објављен.

11
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијског програма Заштита животне средине да ће термини вежби из предмета Уводни принципи заштите животне средине и Технички материјали бити ротирани 13. и 16. октобра 2020. године.

11
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијског програма Комуникационе технологије да вежбе из предмета Основи електротехнике 1 неће бити одржане у понедељак, 12. октобра 2020. године. Термин надокнаде биће накнадно објављен.

11
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти основних струковних студија да је распоред наставе ажуриран и да важи од 12. октобра 2020. године до даљњег.

03
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – НАСТАВА НА 2. И 3. ГОДИНИ ОСНОВНИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА

Објављен је распоред наставе у зимском семестру школске 2020/2021. год. за 2. и 3. годину на основним струковним студијама.

03
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијског програма Индустријско инжењерство да ће се настава из предмета Математика 1 за групе Ц и Д одржавати уторком од 12-14 часова у просторији 207.

01
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 3. године студијског програма Грађевинско инжењерство да ће вежбе из предмета Информациони системи почети од 12. октобра 2020. године.

ПРИКАЖИ СВЕ