25
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ – Правила понашања студената током полагања испита и боравка на одсеку Ниш

Приликом уласка у зграду студенти морају да носе маске/визире све време боравка у згради одсека Ниш, тако да маска прекрива уста, нос и браду. Студентима који приликом уласка у зграду не буду носили маске, забрањује се улаз у зграду и приступ полагању испита.

Забрањено је задржавање студената у већим групама у ходницима пре и након испита.

25
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 2. године студијских програма Индустријско инжењерство и Заштита животне средине да се испит из предмета Термоенергетика у јануарско-фебруарском испитном року помера за 12. фебруар 2021. године од 12 часова.

23
јан

КОНКУРС ЗА МОБИЛНОСТ СТУДЕНАТА У СВРХУ ОБАВЉАЊА СТУДЕНТСКЕ ПРАКСЕ НА УНИВЕРЗИТЕТИМА И ДРУГИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА У ПРОГРАМСКИМ ЗЕМЉАМА

16
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ – МАСТЕР СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ

Овера зимског семестра на Мастер струковним студијама за студенте студијских програма Управљање отпадом, Мултимедијалне комуникационе технологије и Грађевинске конструкције и управљање изградњом и пријава испита за јануарско-фебруарски испитни рок вршиће се онлајн од 3. до 4. фебруара 2021. год.

Термин овере семестра и пријава испита за студијски програм Производно-информационе технологије на Мастер струковним студијама биће објављен накнадно.

14
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТУДЕНТСКИ КРЕДИТ

Студенти који први пут примају студентски кредит, могу да доставе меницу, изјаву жиранта и очитану личну карту жиранта, библиотеци у периоду од  18.01. до 31.01.2021. године у периоду од 9 до 12 часова.

08
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ

за оверу зимског семестра на основним  студијама у школској 2020/2021. години

Овера зимског семестра на основним струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 11. до 14. јануара 2021. године.
Линк зао веру семестра: http://nis.akademijanis.edu.rs/overa.

За оверу семестра потребно је:
– Један попуњен образац семестралног листа;
– Анкета (попуњава се онлајн – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали. Упутство за приступ анкети.
– Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа.
– Студенти који плаћају школарину могу да изврше оверу уколико су измирили све доспеле рате школарине.

Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара искључиво у студентској служби.

08
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита у јануарско-фебруарском испитном року на основним струковним студијама за школску 2020/2021. годину је од 11. до 14. јануара 2021. године. Испити се пријављују онлајн на следећем линку http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava.

04
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОВЕРА СЕМЕСТРА И ПРИЈАВА ИСПИТА

Обавештавају се студенти Академије техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш да ће се Зимски семестар школске 2020/2021. године за студенте на основним струковним студијама завршити 15 јануара 2021. год.
Овера зимског семестра биће омогућена без потписа професора и вршиће се онлајн.
Пријава испита за јануарски испитни рок је од 11. до 14. јануара 2021. год.. Пријава ће бити искључиво онлајн, без могућности пријаве на дан испита.
Јануарски испитни рок ће трајати од 25. јануара до 13. фебруара 2021. год.

30
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ – НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ

За време новогодишњих и божићних празника Академија техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш, неће радити у периоду од 31.12.2020. до 10.01.2021. год.

Академија техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш почиње са радом у понедељак 11. јануара 2021. године.

ПРИКАЖИ СВЕ