10
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Упис оцена из предмета Стандардизација и контрола квалитета и Стандардизација и квалитет  на студијском програму Индустријско инжењерство обавиће се у четвртак 11.07.2019. (цетвртак) од 10 часова.

05
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године мастер струковних студија, студијског програма Управљање отпадом, да ће одбрана вежби из предмета Сензорски системи бити одржана у понедељак, 8.7.2019. године са почетком у 12 часова.

05
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године мастер струковних студија, студијског програма Управљање отпадом, да ће поправни колоквијуми из предмета Еко дизајн бити одржани у уторак, 9.7.2019. године са почетком у 12 часова. Пријаве за полагање поправних колоквијума се предају предметном асистенту пре колоквијума.

05
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 2. и 3. године основних струковних студија, студијског програма Индустријско инжењерство, да ће поправни колоквијуми из предмета Рачунарска графика и ЦНЦ системи бити одржани у уторак, 9.7.2019. године са почетком у 12 часова. Пријаве за полагање поправних колоквијума се предају предметном асистенту пре колоквијума.

04
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Испити из предмета Стандардизација и контрола квалитета и Стандардизација и квалитет на студијском програму Индустријско инжењерство у 4. испитном року биће одржан у уторак 9. јула 2019. год. са почетком у 13 часова.

02
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти Специјалистичких струковних студија и Мастер струковних студија, студијског програма Мултимедијалне комуникационе технологије да испити из предмета Програмски алати за развој апликација и Пројектовање информационих система неће бити одржани у предвиђеном термину, већу четвртак 11.07.2019. године у 12 часова.

02
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поправни колоквијуми из предмета Техничко цртање  на студијским програмима Индустријско инжењерство, Друмски саобраћај и Заштита животне средине, биће одржани у петак 5. јула 2019. год. са почетком у 12:00 часова. На тај начин ће студенти који положе колоквијуме моћи да у 4. испитном року да полажу испит, уз претходно пријављивање.

02
јул

ЛЕОНИ ЛЕТЊА СТУДЕНТСКА ПРАКСА 2019

01
јул

ОБАВЕШТЕЊЕ

Испити из предмета Директиве и стандарди у заштити животне средине, Рециклабилни материјали и Технологије прераде отпада на студијском програму Управљање отпадом у 4. испитном року биће одржани у петак 12. јула 2019. год. са почетком у 10 часова.

24
јун

ОБАВЕШТЕЊЕ

На захтев студената МКТ-а додат је још један рок за одбрану  

ОДБРАНА ДНЕВНИКА СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 1 и 2 НА СТУДИЈСКОМ ПРОГРАМУ МУЛТИМЕДИЈАЛНЕ-КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ БИЋЕ ОДРЖАНА У ЧЕТВРТАК 11.07.2019. у 12.00

НАПОМЕНЕ:

  1. Студенти треба пријаве да доставе студентској служби.
  2. Само струденти који су добили упут за Стручну праксу 1|2 могу приступити одбрани.
  3. Дневник стручне праксе треба да буде оверен и потписан од стране ментора стручне праксе.
  4. Студенти који се не појаве на одбрани сматраће се да су одустали од одбране.

ПРИКАЖИ СВЕ