14
jan

OBAVEŠTENJE – STUDENTSKI KREDIT

Studenti koji prvi put primaju studentski kredit, mogu da dostave menicu, izjavu žiranta i očitanu ličnu kartu žiranta, biblioteci u periodu od  18.01. do 31.01.2021. godine u periodu od 9 do 12 časova.

08
jan

OBAVEŠTENJE

za overu zimskog semestra na osnovnim  studijama u školskoj 2020/2021. godini

Overa zimskog semestra na osnovnim strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 11. do 14. januara 2021. godine.
Link zao veru semestra: http://nis.akademijanis.edu.rs/overa.

Za overu semestra potrebno je:
– Jedan popunjen obrazac semestralnog lista;
– Anketa (popunjava se onlajn – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća.
– Studenti koji plaćaju školarinu mogu da izvrše overu ukoliko su izmirili sve dospele rate školarine.

Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara isključivo u studentskoj službi.

08
jan

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA

Prijava ispita u januarsko-februarskom ispitnom roku na osnovnim strukovnim studijama za školsku 2020/2021. godinu je od 11. do 14. januara 2021. godine. Ispiti se prijavljuju onlajn na sledećem linku http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava.

04
jan

OBAVEŠTENJE – OVERA SEMESTRA I PRIJAVA ISPITA

Obaveštavaju se studenti Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš da će se Zimski semestar školske 2020/2021. godine za studente na osnovnim strukovnim studijama završiti 15 januara 2021. god.
Overa zimskog semestra biće omogućena bez potpisa profesora i vršiće se onlajn.
Prijava ispita za januarski ispitni rok je od 11. do 14. januara 2021. god.. Prijava će biti isključivo onlajn, bez mogućnosti prijave na dan ispita.
Januarski ispitni rok će trajati od 25. januara do 13. februara 2021. god.

30
dec

OBAVEŠTENJE – NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš, neće raditi u periodu od 31.12.2020. do 10.01.2021. god.

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš počinje sa radom u ponedeljak 11. januara 2021. godine.

11
dec

OBAVEŠTENJE – KREDITI I SPIPENDIJE

Studenti, kojima je odobrena stipendija ili kredit, u obavezi su da otvore tekući račun u najbližoj ekspozituri UNIKREDIT BANKE, ukoliko nemaju otvoren račun u pomenutoj banci. Prilikom otvaranja računa, potrebno je da ponesu INDEKS i važeću ličnu kartu.
Takođe, u skladu sa konkursom, studenti kojima je odobrena stipendija ili kredit, moraju da dostave biblioteci Akademije odsek Niš, ispravno popunjene MENICE i očitanu ličnu kartu žiranta do 20. februara 2021. godine. Menice moraju biti uredne, neoštećene i popunjene prema UPUTSTVU.
Za Uputstvo i Obrazac br. 6 – IZJAVA ŽIRANTA, potrebno je da se javite na mejl silvana.bogicevic@vtsnis.edu.rs.

11
dec

OBAVEŠTENJE – STUDENTSKI KREDITI I STIPENDIJE

Utvrđen je predlog liste kandidata – rang liste, za studentske kredite i stipendije, pod brojem: 06-00-94/2020-05 od 07.12.2020. godine (Preuzmi listu kandidata).

Kandidati su sortirani po abecednom redu i za svakog su prikazani osnovni matični podaci, elementi za bodovanje, ukupan broj bodova, kao i opisna poruka. Najniži broj bodova za odobreni studentski kredit je 9,51 .

Ukoliko nisu tačno navedeni neki od elemenata za bodovanje koji su navedeni u KONKURSU, kandidati treba da nam dostave DOKUMENTOVANE PRIGOVORE, uz popunjen obrazac, najkasnije do 22. 12. 2020. godine.

Svi kandidati koji žele da upute prigovor, da se jave na mejl silvana.bogicevic@vtsnis.edu.rs i dobiće obrazac za prigovor.

11
dec

MASTER PIT – ONLAJN NASTAVA

Nastava na studijskom programu Proizvodno-informacione tehnologije na Master strukovnim studijama održavaće se onlajn. Svi studenti koji su se upisali treba da se jave na mejl: online@akademijanis.edu.rs i navedu ime, prezime i redni broj na konačnoj rang listi da bi dobili pristupne parametre za logovanje.

Upustvo za studente za korišćenje alata Microsoft Teams za onlajn nastavu.

07
dec

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se studenti Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija da se kolokvijumske nedelje neće održavati u ovom semestru, a u terminu koji je bio predviđen za kolokvijumske nedelje održaće se onlajn nastava i priprema za ispit.
Zimski semestar će se završiti 15 januara 2021. god.
Overa zimskog semestra biće omogućena bez potpisa profesora i vršiće se onlajn.
Prijava ispita za januarski ispitni rok je od 11. do 14. januara 2021. god.. Prijava će biti isključivo onlajn, bez mogućnosti prijave na dan ispita.
Januarski ispitni rok će trajati od 25. januara do 13. februara 2021. god., a nastava u letnjem semestru počinje u sredu 17. februara 2021. god.

03
dec

OBAVEŠTENJE – MASTER STUDIJE PROIZVODNO-INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

Poštovane kolege, a pre svih inženjeri mašinstva i strukovni inženjeri industrijskog inženjerstva, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je uspešno akreditovan još jedan studijski program. Reč je o master strukovnim studijama u oblasti mašinskog inženjerstva, tačnije u oblasti proizvodno-informacionih tehnologija (kako je i naziv studijskog programa).
Kako bi stekli diplomu strukovnog master inženjera mašinstva, potrebno je za 2 godine položiti 11 predmeta, obaviti stručne prakse i položiti završni master rad, čime stičete neophodne kompetencije potrebe proizvodnim kompanijama u regionu.
Više informacija o studijama možete pronaći na linku: https://vtsnis.edu.rs/master-proizvodno-informacione-tehnologije, gde se može preuzeti informator za polaganje prijemnog ispita.


 KONKURS ZA UPIS STUDENATA U PRVU GODINU STUDIJSKOG PROGRAMA MASTER STRUKOVNIH STUDIJA PROIZVODNO-INFORMACIONE TEHNOLOGIJE ZA ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU.

Poštovane kolege, prilikom online prijavljivanja, postoji informacija da se prijemni ispit polaže iz matematike, što je tehnička greška u aplikaciji. Prijemni ispit polaže se prema literaturi i uputstvu datom u Informatoru studijskog programa.

PRIKAŽI SVE