ОБАВЕШТЕЊЕ – МАСТЕР СТУДИЈЕ ПРОИЗВОДНО-ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

Поштоване колеге, а пре свих инжењери машинства и струковни инжењери индустријског инжењерства, са великим задовољством Вас обавештавамо да је успешно акредитован још један студијски програм. Реч је о мастер струковним студијама у области машинског инжењерства, тачније у области производно-информационих технологија (како је и назив студијског програма).
Како би стекли диплому струковног мастер инжењера машинства, потребно је за 2 године положити 11 предмета, обавити стручне праксе и положити завршни мастер рад, чиме стичете неопходне компетенције потребе производним компанијама у региону.
Више информација о студијама можете пронаћи на линку: https://vtsnis.edu.rs/master-proizvodno-informacione-tehnologije, где се може преузети информатор за полагање пријемног испита.


 КОНКУРС ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОИЗВОДНО-ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ.

Поштоване колеге, приликом онлине пријављивања, постоји информација да се пријемни испит полаже из математике, што је техничка грешка у апликацији. Пријемни испит полаже се према литератури и упутству датом у Информатору студијског програма.