03
дец

Поштоване колеге, а пре свих инжењери машинства и струковни инжењери индустријског инжењерства, са великим задовољством Вас обавештавамо да је успешно акредитован још један студијски програм. Реч је о мастер струковним студијама у области машинског инжењерства, тачније у области производно-информационих технологија (како је и назив студијског програма).
Како би стекли диплому струковног мастер инжењера машинства, потребно је за 2 године положити 11 предмета, обавити стручне праксе и положити завршни мастер рад, чиме стичете неопходне компетенције потребе производним компанијама у региону.
Више информација о студијама можете пронаћи на линку: https://vtsnis.edu.rs/master-proizvodno-informacione-tehnologije, где се може преузети информатор за полагање пријемног испита.


 КОНКУРС ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРОИЗВОДНО-ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ.

19
нов

KreNI конференција

Да ли је твоја идеја будућа иновација? 💡

KreNI конференција је петодневна конференција на којој ће млади људи са почетним искуством у некој од области креативних индустрија радити са 6 иностраних предавача на развоју својих идеја које доприносе решавању друштвених проблема. 📉

#KreNI6 учесници ц́е радити са међународним стручњацима, стицати нова знања и искуства, делити своје идеје са искусним менторима и развијати решења за дигитални развој нашег града.

Овогодишња тема је“Digital Disruption“ и већина предавача је из области:

🔹 Роботика🦾
🔹 Виртуелни дизајн🤖
🔹 VR / AR 🕶️
🔹 Вештачка интелигенција👩‍💻
🔹 Гејминга🎮
🔹 Комуникација бренда💡

Траже се 🔍 креативни, иновативни млади људи 🙍‍♀️🙎‍♂️ који студирају или имају неко искуство у ICT-у, dizajnu, marketingu, arhitekturi, menadžmentu.

Како су те области у интересовању студентима Академије Техничко-васпитачких струковних студија сматрамо да је ово права конфереција коју треба посетити. 📝

12
нов

ОБАВЕЗА НОШЕЊА МАСКИ

Како бисмо заштитили здравље студената и радника Академије техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш и смањили ризик од ширења болести COVID-19, боравак на Одсеку Ниш није дозвољен без заштитнe маскe које покривајa уста и нос.

Ношење заштитне маске је обавезно све време боравка на Одсеку Ниш.

10
нов

ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ – НЕРАДНИ ДАН

Поводом државног празника Дана примирја у Првом светском рату у среду 11. новембра 2020. год. Академија техничко-васпитачких струковних студија  – Одсек Ниш неће радити и неће бити онлајн наставе.
05
нов

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОНЛАЈН НАСТАВА МАСТЕР СТУДИЈЕ

Због погоршане епидемиолошке ситуација а на основу одлуке Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу настава на Мастер струковним студијама у зимском семестру школске 2020/2021. године почиње од ПОНЕДЕЉКА, 9. новембра 2020. године и одржаваће се онлајн  према усвојеном распореду коришћењем Microsoft Teams алата. Сви студенти треба да се јаве на мејл: online@akademijanis.edu.rs ради добијања приступних парамета и у мејлу треба навести име, презиме, студијски програм и годину у коју сте уписани.
Упуство за студенте за коришћење алата Microsoft Teams за онлајн наставу.

31
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАСПОРЕД НАСТАВЕ

Услед преласка на онлајн наставу од 02.11.2020. год., ажуриран је распоред наставе на основним струковним студијама у зимском семестру школске 2020/2021.год.

31
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОНЛАЈН НАСТАВА

Због погоршане епидемиолошке ситуација а на основу одлуке Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу настава ће се од ПОНЕДЕЉКА, 2. новембра 2020. године одржавати онлајн  за студенте на основним студијама према усвојеном распореду коришћењем Microsoft Teams алата. Сви студенти који нису добили податке за свој налог треба да се јаве на мејл: online@akademijanis.edu.rs и наведу име, презиме, студијски програм и број индекса.

Упуство за студенте за коришћење алата Microsoft Teams за онлајн наставу.

28
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ

Коначна ранг листа пријављених кандидата на мастер струковним студијама у другом продуженом уписном року за упис у прву годину студија школске 2020/2021. год. 

Упис примљених кандидата 29. октобра 2020. године од 8 до 13 часова.

За упис примљени кандидати подносе:

– оверену фотокопију дипломе или уверења о дипломирању и додатка дипломе,
– извод из матичне књиге рођених,
– две фотографије 4,5 × 3,5 cm,
– семестралну уплату у износу од 5.000,00 динара
– уплатницу за I рату школарине на износ од 7.000,00 динара на жиро рачун Академије техничко-васпитачких струковних студија, број: 840-2111666-06позив на број 02.

11
окт

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАСПОРЕД НАСТАВЕ

Обавештавају се студенти основних струковних студија да је распоред наставе ажуриран и да важи од 12. октобра 2020. године до даљњег.

ПРИКАЖИ СВЕ

ПАРТНЕРИ