25
jan

OBAVEŠTENJE – Pravila ponašanja studenata tokom polaganja ispita i boravka na odseku Niš

Prilikom ulaska u zgradu studenti moraju da nose maske/vizire sve vreme boravka u zgradi odseka Niš, tako da maska prekriva usta, nos i bradu. Studentima koji prilikom ulaska u zgradu ne budu nosili maske, zabranjuje se ulaz u zgradu i pristup polaganju ispita.

Zabranjeno je zadržavanje studenata u većim grupama u hodnicima pre i nakon ispita.

16
jan

OBAVEŠTENJE – MASTER STRUKOVNE STUDIJE

Overa zimskog semestra na Master strukovnim studijama za studente studijskih programa Upravljanje otpadom, Multimedijalne komunikacione tehnologije i Građevinske konstrukcije i upravljanje izgradnjom i prijava ispita za januarsko-februarski ispitni rok vršiće se onlajn od 3. do 4. februara 2021. god.

Termin overe semestra i prijava ispita za studijski program Proizvodno-informacione tehnologije na Master strukovnim studijama biće objavljen naknadno.

14
jan

OBAVEŠTENJE – STUDENTSKI KREDIT

Studenti koji prvi put primaju studentski kredit, mogu da dostave menicu, izjavu žiranta i očitanu ličnu kartu žiranta, biblioteci u periodu od  18.01. do 31.01.2021. godine u periodu od 9 do 12 časova.

08
jan

OBAVEŠTENJE

za overu zimskog semestra na osnovnim  studijama u školskoj 2020/2021. godini

Overa zimskog semestra na osnovnim strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 11. do 14. januara 2021. godine.
Link zao veru semestra: http://nis.akademijanis.edu.rs/overa.

Za overu semestra potrebno je:
– Jedan popunjen obrazac semestralnog lista;
– Anketa (popunjava se onlajn – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća.
– Studenti koji plaćaju školarinu mogu da izvrše overu ukoliko su izmirili sve dospele rate školarine.

Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara isključivo u studentskoj službi.

08
jan

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA

Prijava ispita u januarsko-februarskom ispitnom roku na osnovnim strukovnim studijama za školsku 2020/2021. godinu je od 11. do 14. januara 2021. godine. Ispiti se prijavljuju onlajn na sledećem linku http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava.

04
jan

OBAVEŠTENJE – OVERA SEMESTRA I PRIJAVA ISPITA

Obaveštavaju se studenti Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš da će se Zimski semestar školske 2020/2021. godine za studente na osnovnim strukovnim studijama završiti 15 januara 2021. god.
Overa zimskog semestra biće omogućena bez potpisa profesora i vršiće se onlajn.
Prijava ispita za januarski ispitni rok je od 11. do 14. januara 2021. god.. Prijava će biti isključivo onlajn, bez mogućnosti prijave na dan ispita.
Januarski ispitni rok će trajati od 25. januara do 13. februara 2021. god.

30
dec

30
dec

OBAVEŠTENJE – NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš, neće raditi u periodu od 31.12.2020. do 10.01.2021. god.

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš počinje sa radom u ponedeljak 11. januara 2021. godine.

11
dec

OBAVEŠTENJE – KREDITI I SPIPENDIJE

Studenti, kojima je odobrena stipendija ili kredit, u obavezi su da otvore tekući račun u najbližoj ekspozituri UNIKREDIT BANKE, ukoliko nemaju otvoren račun u pomenutoj banci. Prilikom otvaranja računa, potrebno je da ponesu INDEKS i važeću ličnu kartu.
Takođe, u skladu sa konkursom, studenti kojima je odobrena stipendija ili kredit, moraju da dostave biblioteci Akademije odsek Niš, ispravno popunjene MENICE i očitanu ličnu kartu žiranta do 20. februara 2021. godine. Menice moraju biti uredne, neoštećene i popunjene prema UPUTSTVU.
Za Uputstvo i Obrazac br. 6 – IZJAVA ŽIRANTA, potrebno je da se javite na mejl silvana.bogicevic@vtsnis.edu.rs.

PRIKAŽI SVE

PARTNERI