DAN AKADEMIJE TEHNIČKO-VASPITAČKIH STRUKOVNIH STUDIJA I DAN OTVORENIH VRATA

30. maja 2022. sa početkom u 12 časova održan je Dan Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija, kao i Dan otvorenih vrata. Manifestacija je organizovana u dvorištu Akademije. Prisutnima su se obratili predsednik Akademije, dr Srđan Jovković, rukovodilac Odseka Niš, dr Zoran Milivojević, rukovodilac Odseka Pirot, dr Emilija Popović, rukovodilac Odseka Vranje, dr Vladimir Popović, predsednik Studentske konferencije akademija strukovnih studija Srbije Vojislav Stojanović i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.
Događaj je pratio i prigodan umetnički program u izvođenju Hora Muzičke akademije, a svoje muzičke tačke izveli su i učenici Muzičke škole u Nišu.
Najboljim studentima Akademije na sva tri odseka dodeljena su priznanja i diplome, a zahvalnice partnerima iz privrede, firmama sa kojima su sklopljeni ugovori o dualnom modelu studiranja. Osim toga, zaposlenima na Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija dodeljene su jubilaerne nagrade.

Nakon toga usledila je svečana dodela diploma i dodataka diplomi o završenom visokom obrazovanju i obilazak izložbenih štandova Akademije sa budućim studentima i gostima.