Имаш иновацију за пут у Париз? Прикључи се!

 

Лансиран је Generator Fluo – конкурс за студентске иновације!

Након великог успеха првог Generator конкурса, Societe Generale банка наставља да заједно са партнерима подстиче иновације, охрабрујући и студенте да се прикључе! Лансиран је Generator Fluo – конкурс за све студенте од 18 до 27 година са великим идејама и предузетничким духом.

 

Крени у реализацију, пријави своју иновацију!

Желиш да мењаш ствари и направиш разлику? Желиш да покренеш нову или унапредиш постојећу бизнис идеју која је иновативна, остварива и одржива? Уколико је одговор „да“, пар корака те дели од бројних награда, прилика и могућности. Generator Fluo награђује 10 студентских иновативних предузетничких идеја, без обзира на делатност, од којих најбоља осваја незаборавно путовање у Париз, у средиште иновација Societe Generale Grupe, уз џепарац и јединствено упознавање француске културе и града светлости из ваздуха. Очекује те и низ вредних награда многобројних партнера! Можеш се пријавити сам или као студентски тим (до три члана), тако што ћеш попунити једноставан онлајн формулар до 09. априла 2018.

 

Разради иновацију уз помоћ ментора!

Жири ће направити ужи избор од 40 пројеката. Полуфиналисти ће имати две недеље да уз помоћ ментора разраде и пошаљу бизнис план. Креатори најбољих пројеката биће позвани да уживо презентују своју иновацију а одабраних 10 иде у финале!

 

Промовиши иновацију, прикупи гласове!

Ово је прилика да се за твоју идеју надалеко чује! Свих 10 финалиста биће промовисано видео клипом на сајту и они улазе у трку за главну награду, награде партнера, а иновација са највише гласова јавности осваја награду публике. Ко ће ићи на инспиративно путовање у Париз сазнаћемо након финала 31. маја када ће финалисти своје идеје презентовати пред жиријем, медијима, предузетницима и инвеститорима.

 

Зато, ако имаш иновацију која ти се мота по глави и верујеш у свој пројекат – ово је прилика за тебе.

Прикључи се!

Додатне информације и услове конкурса пронађи на www.generator.rs