07
јун

КОНКУРС ЗА ОБАВЉАЊЕ ПЛАЋЕНЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ

Академија техничко-васпитачких струковних студија Ниш у сарадњи са компанијом „STRABAG“ Д.О.О. БЕОГРАД расписује конкурс за пријаву студената за плаћену летњу праксу у трајању од 30 дана.

КОНКУРС / ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР

02
сеп

ОБАВЕШТЕЊЕ – КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКУ ПРАКСУ


Универзитет Alanya Alaaddin Keykubat University из Турске расписује конкурс за студентску праксу за позицију Web Content, Graphic, Visual Design. Vise informacija na https://erasmusintern.org/traineeship/erasmus-office-intern-web-content-graphic-visual-design

06
сеп

ЗНАЊЕМ ДО ПОСЛА

У оквиру пројекта ’’Знањем до посла’’, расписан је јавни позив за изузетно тражену обуку на радном месту за занимање ЦНЦ оператер и за занимање КОВАЧ.

Обука је намењена младим, незапосленим људима, III, IV или вишег степена стручности. Обука је плаћена и реализује се највећим делом у реалном пословном окружењу, на радном месту у компанији МИНГ ковачница АД Ниш.

 

02
јул

ЛЕОНИ ЛЕТЊА СТУДЕНТСКА ПРАКСА 2019

20
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ – STARTUP АКАДЕМИЈА 2 ТЕ ПРИПРЕМА ЗА УСПЕХ

NiCAT кластер и Deli простор покрећу нови циклус Startup Академије!

Како развити потенцијално сјајну идеју и успети на тржишту које се константно мења? Шта је потребно знати и савладати како би баш твоја предузетничка идеја постала реалност?

САЗНАЈ НА ЧЕТВОРОДНЕВНОЈ СТАРТУП АКАДЕМИЈИ!

Детаљније…

08
мар

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА КОНКУРС ЗА „RISE MANAGEMENT TRAINEE“ ПРОГРАМ ЗАПОСЛЕЊА

Компанија Coca-Cola HBC Србија отвара нови конкурс за Rise Management Trainee програм у трајању од две године, намењен студентима четврте године студија, апсолвентима, дипломцима, као и полазницима мастер студија акредитованих Универзитета и високих школа у Србији.

Овај програм пружа прилику младима да уз пуно запослење, у динамичном и изазовном окружењу, усаврше своје лидерске вештине и развију експертизу у одређеној области, остварујући свој пуни потенцијал.

Полазници ће након завршетка програма моћи да остану у компанији, захваљујући јединственој прилици да успешно започну своју каријеру на јуниор менаџерским или експертским позицијама у компанији Coca-Cola HBC Србија.

Конкурс је отворен у периоду од 25. фебруара до 7. априла. Више информација и пријаву можете наћи на ЛИНКУ.

17
јан

ОСИГУРАЈ ЗНАЊЕ 2019 – НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ СТУДЕНАТА

Факултет организационих наука у сарадњи са Удружењем осигуравача Србије по први пут организује национално такмичење за индустрију осигурања под називом Осигурај знање 2019.
Такмичење се базира на решавању пословне студије случаја и има за циљ да унапреди доменско знање у области осигурања.
Учешћем у такмичењу студентски тимови се подстичу на изучавање области осигурања, заједнички рад, стратешко и тактичко размишљање, генерисање иновативних решења у области осигурања, уз подршку доменских и ментора у решавању студије случаја.

Детаљније…

14
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Нишу обавештава све заинтересоване студенте да ће се промоција програма Амбасаде САД у Србији која се тиче стипендирања студената основних студија одржати 18.12. од 13:30 часова у згради Универзитета у Нишу, Сала 8 (приземље).

Више о програму:

Global Undergraduate Exchange Програм 2019/2020

Стипендија Владе Сједињених Америчких Држава за студенте основних студија.
Global UGRAD програм размене пружа студентима основних студија свих факултета могућност да проведу један академски семестар на универзитету у САД.
Програм је прилика да упознате америчко друштво, културу и академске институције, унапредите професионалне вештине и упознате вршњаке из целог света. Учесници програма похађају до 3-4 курса у оквиру основних студија које додељена школа нуди, учествују у волонтерским пројектима и представљају своју земљу.
Стипендија покрива трошкове међународног путовања, школарину, становање на кампусу, здравствено осигурање, књиге и месечни џепарац.
За детаљније информације о програму, посетите: rs.usembassy.gov.

Улаз је слободан. Добродошли!

13
јун

СТУДЕНТСКА ПРАКСА ЛЕОНИ 2018

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ПРАКСА:

Пракса је намењена студентима који имају времена да се осмочасовно ангажују и у трајању од месец дана у потпуности посвете програму праксе. Програм подразумева упознавање са задацима, радним окружењем, пословном етиком и свим другим предностима рада у великој компанији.

МОЖЕТЕ УПОЗНАТИ :

Сектор људских ресурса, контролу квалитета, инжењеринг, ИТ сектор, сектор безбедности и заштите на раду, сектор набавке, логистике, сектор финансија.

КО СВЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ?

На конкурс се могу пријавити сви заинтересовани студенти завршне године основних или мастер студија:

Машинског факултета, Електронског факултета, Технолошког факултета, Факултета заштите на раду, Економског факултета, Филозофског факултета, Високе технолошке школе,  Грађевинско – архитектонског факултета, који живе на територији Нишавског и Топличког округа.

Студентска пракса одржаваће се у фабрикама у Нишу, Малошишту и Прокупљу. Након завршене праксе студенти добијају писмо препоруке као и могућност запослења.

Уколико овај конкурс видите као шансу за лични развој, позивамо Вас  да се пријавите и остварите своје професионалне циљеве. Пријаву можете извршити преко линка најкасније до 18. јуна 2018.

22
мај

Отворен конкурс за четврти циклус програма Добар старт компаније Nelt

 

Покренут је конкурс за програм Добар старт који компанија Nelt организује са циљем да младим и амбициозним студентима и дипломцима омогући да развијају своје пословне вештине у области продаје.
На конкурс се до 30. маја могу пријавити сви апсолвенти, студенти завршних година и мастер студија који имају возачку дозволу Б категорије, знају енглески језик и желе да се усаврше за рад на позицији Key Account Managera.
У периоду од осам месеци полазници добијају прилику да раде на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стичу знања кроз рад са менторима, као и кроз формалне тренинге и радионице.
Полазници раде у додељеним тимовима и са менторима, али функционишу и као група сарађујући међусобно на организованим заједничким тренинг-активностима, презентацијама као и на неформалним дружењима. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Nelt. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Nelt. До сада је 10 студената добило посао, због чега из године у годину расте интересовање за учешће у програму Добар старт.
Заинтересовани студенти се могу пријавити попуњавањем формулара и више о програму сазнати на сајту компаније Nelt.

О компанији NELT

Nelt је основан 1992. године, као компанија чија је основна делатност трговина. Данас је Nelt vодећа компанија у Србији и региону на пољу дистрибуције робе широке потрошње и фармацеутских производа, логистичких услуга и trade маркетинга. Компанија, у оквиру својих логистичких капацитета, пружа и услуге међународног транспорта, складиштења, царинског посредовања, доставе, додатних услуга препакивања, обележавања и прилагођавања. Nelt Србија је део Nelt Grupe, организационог система који повезује 3800 запослених у 13 компанија, у 8 земаља на територији Европе и Африке.

ПРИКАЖИ СВЕ