07
jun

KONKURS ZA OBAVLJANJE PLAĆENE STRUČNE PRAKSE

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija Niš u saradnji sa kompanijom „STRABAG“ D.O.O. BEOGRAD raspisuje konkurs za prijavu studenata za plaćenu letnju praksu u trajanju od 30 dana.

KONKURS / PRIJAVNI FORMULAR

02
sep

OBAVEŠTENJE – KONKURS ZA STUDENTSKU PRAKSU


Univerzitet Alanya Alaaddin Keykubat University iz Turske raspisuje konkurs za studentsku praksu za poziciju Web Content, Graphic, Visual Design. Vise informacija na https://erasmusintern.org/traineeship/erasmus-office-intern-web-content-graphic-visual-design

06
sep

ZNANJEM DO POSLA

U okviru projekta ’’Znanjem do posla’’, raspisan je javni poziv za izuzetno traženu obuku na radnom mestu za zanimanje CNC operater i za zanimanje KOVAČ.

Obuka je namenjena mladim, nezaposlenim ljudima, III, IV ili višeg stepena stručnosti. Obuka je plaćena i realizuje se najvećim delom u realnom poslovnom okruženju, na radnom mestu u kompaniji MING kovačnica AD Niš.

 

02
jul

LEONI LETNJA STUDENTSKA PRAKSA 2019

20
maj

OBAVEŠTENJE – STARTUP AKADEMIJA 2 TE PRIPREMA ZA USPEH

NiCAT klaster i Deli prostor pokreću novi ciklus Startup Akademije!

Kako razviti potencijalno sjajnu ideju i uspeti na tržištu koje se konstantno menja? Šta je potrebno znati i savladati kako bi baš tvoja preduzetnička ideja postala realnost?

SAZNAJ NA ČETVORODNEVNOJ STARTUP AKADEMIJI!

Detaljnije…

08
mar

PRIJAVITE SE NA KONKURS ZA „RISE MANAGEMENT TRAINEE“ PROGRAM ZAPOSLENJA

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija otvara novi konkurs za Rise Management Trainee program u trajanju od dve godine, namenjen studentima četvrte godine studija, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta i visokih škola u Srbiji.

Ovaj program pruža priliku mladima da uz puno zaposlenje, u dinamičnom i izazovnom okruženju, usavrše svoje liderske veštine i razviju ekspertizu u određenoj oblasti, ostvarujući svoj puni potencijal.

Polaznici će nakon završetka programa moći da ostanu u kompaniji, zahvaljujući jedinstvenoj prilici da uspešno započnu svoju karijeru na junior menadžerskim ili ekspertskim pozicijama u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Konkurs je otvoren u periodu od 25. februara do 7. aprila. Više informacija i prijavu možete naći na LINKU.

17
jan

OSIGURAJ ZNANJE 2019 – NACIONALNO TAKMIČENJE STUDENATA

Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Udruženjem osiguravača Srbije po prvi put organizuje nacionalno takmičenje za industriju osiguranja pod nazivom Osiguraj znanje 2019.
Takmičenje se bazira na rešavanju poslovne studije slučaja i ima za cilj da unapredi domensko znanje u oblasti osiguranja.
Učešćem u takmičenju studentski timovi se podstiču na izučavanje oblasti osiguranja, zajednički rad, strateško i taktičko razmišljanje, generisanje inovativnih rešenja u oblasti osiguranja, uz podršku domenskih i mentora u rešavanju studije slučaja.

Detaljnije…

14
dec

OBAVEŠTENJE

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Nišu obaveštava sve zainteresovane studente da će se promocija programa Ambasade SAD u Srbiji koja se tiče stipendiranja studenata osnovnih studija održati 18.12. od 13:30 časova u zgradi Univerziteta u Nišu, Sala 8 (prizemlje).

Više o programu:

Global Undergraduate Exchange Program 2019/2020

Stipendija Vlade Sjedinjenih Američkih Država za studente osnovnih studija.
Global UGRAD program razmene pruža studentima osnovnih studija svih fakulteta mogućnost da provedu jedan akademski semestar na univerzitetu u SAD.
Program je prilika da upoznate američko društvo, kulturu i akademske institucije, unapredite profesionalne veštine i upoznate vršnjake iz celog sveta. Učesnici programa pohađaju do 3-4 kursa u okviru osnovnih studija koje dodeljena škola nudi, učestvuju u volonterskim projektima i predstavljaju svoju zemlju.
Stipendija pokriva troškove međunarodnog putovanja, školarinu, stanovanje na kampusu, zdravstveno osiguranje, knjige i mesečni džeparac.
Za detaljnije informacije o programu, posetite: rs.usembassy.gov.

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

13
jun

STUDENTSKA PRAKSA LEONI 2018

KOME JE NAMENJENA PRAKSA:

Praksa je namenjena studentima koji imaju vremena da se osmočasovno angažuju i u trajanju od mesec dana u potpunosti posvete programu prakse. Program podrazumeva upoznavanje sa zadacima, radnim okruženjem, poslovnom etikom i svim drugim prednostima rada u velikoj kompaniji.

MOŽETE UPOZNATI :

Sektor ljudskih resursa, kontrolu kvaliteta, inženjering, IT sektor, sektor bezbednosti i zaštite na radu, sektor nabavke, logistike, sektor finansija.

KO SVE MOŽE DA SE PRIJAVI?

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti završne godine osnovnih ili master studija:

Mašinskog fakulteta, Elektronskog fakulteta, Tehnološkog fakulteta, Fakulteta zaštite na radu, Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Visoke tehnološke škole,  Građevinsko – arhitektonskog fakulteta, koji žive na teritoriji Nišavskog i Topličkog okruga.

Studentska praksa održavaće se u fabrikama u Nišu, Malošištu i Prokuplju. Nakon završene prakse studenti dobijaju pismo preporuke kao i mogućnost zaposlenja.

Ukoliko ovaj konkurs vidite kao šansu za lični razvoj, pozivamo Vas  da se prijavite i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Prijavu možete izvršiti preko linka najkasnije do 18. juna 2018.

22
maj

Otvoren konkurs za četvrti ciklus programa Dobar start kompanije Nelt

 

Pokrenut je konkurs za program Dobar start koji kompanija Nelt organizuje sa ciljem da mladim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje.
Na konkurs se do 30. maja mogu prijaviti svi apsolventi, studenti završnih godina i master studija koji imaju vozačku dozvolu B kategorije, znaju engleski jezik i žele da se usavrše za rad na poziciji Key Account Managera.
U periodu od osam meseci polaznici dobijaju priliku da rade na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i stiču znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz formalne treninge i radionice.
Polaznici rade u dodeljenim timovima i sa mentorima, ali funkcionišu i kao grupa sarađujući međusobno na organizovanim zajedničkim trening-aktivnostima, prezentacijama kao i na neformalnim druženjima. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja, a najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji Nelt. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja, a najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji Nelt. Do sada je 10 studenata dobilo posao, zbog čega iz godine u godinu raste interesovanje za učešće u programu Dobar start.
Zainteresovani studenti se mogu prijaviti popunjavanjem formulara i više o programu saznati na sajtu kompanije Nelt.

O kompaniji NELT

Nelt je osnovan 1992. godine, kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Danas je Nelt vodeća kompanija u Srbiji i regionu na polju distribucije robe široke potrošnje i farmaceutskih proizvoda, logističkih usluga i trade marketinga. Kompanija, u okviru svojih logističkih kapaciteta, pruža i usluge međunarodnog transporta, skladištenja, carinskog posredovanja, dostave, dodatnih usluga prepakivanja, obeležavanja i prilagođavanja. Nelt Srbija je deo Nelt Grupe, organizacionog sistema koji povezuje 3800 zaposlenih u 13 kompanija, u 8 zemalja na teritoriji Evrope i Afrike.

PRIKAŽI SVE