NAGRADNI KONKURS AMATERSKIH VIDEO-RADOVA

Centar za omladinske inicijative u gradu Belgorodu (Rusija) sprovodi nagradni konkurs amaterskih video-radova.
Međunarodno video takmičenje „#BASECINEMA“ se održava u cilju razvijanja međunarodnih odnosa i unapređenja stvaralačkog potencijala mladih ljudi (od 14 do 35 godina) iz Belgorodske oblasti i Republike Srbije. Da biste učestvovali na konkursu, morate na ličnoj Instagram stranici objaviti originalni video zapis koji otkriva temu „KUĆA, TO JE CEO SVET“, sa haštagovima #basecinema, #stayhome i to do kraja meseca.
Bitno je da Instagram profil učesnika takmičenja mora biti otvoren i aktivan tokom trajanja konkursa!

Svi učesnici Konkursa biće nagrađeni diplomama. Pobednici biće nagrađeni diplomama, vrednim poklonima i nagradama u svakoj od četiri nominacije:
BaseDrama – video snimci u dramskom žanru;
BaseComedy – video snimci u žanru komedije;
Docbase – dokumentarni video;
AuthorBase – autorski videozapisi (art house).
Jezički aspekt konkursa podrazumeva da će video snimci učesnika čiji je maternji jezik ruski biti kreirani na srpskom ili engleskom jeziku sa titlovima na ruskom. Učesnici koji govore srpski koristiće ruski ili engleski jezik sa titlovima na srpskom, u videozapisima.
Video bi trebao biti dobrog kvaliteta sa razmerom slike 9:16 (vertikalno), u trajanju od jedne do deset minuta za aploud na IGTV.
Broj radova jednog učesnika na Konkursu nije ograničen.
Objavljivanjem video zapisa sa aštagovima #basecinema i #stayhome i učestvovanjem na Konkursu, učesnik pristaje da se njegovi radovi koriste u bilo koje svrhe vezane za konkurs, uključujući oglašavanje, štampanje, objavljivanje u medijima.
Organizacioni odbor Konkursa zadržava pravo da bez objašnjenja ukloni neprimereni sadržaj objavljen pod haštagovima Konkursa.

PRAVILNIK KONKURSA