OBAVEŠTENJE

Raspored polaganja 2. kolokvijuma na osnovnim i master strukovnim studijama u letnjem semestru školske 2021/2022. godine.

Industrijsko inženjerstvoDrumski saobraćaj / Komunikacione tehnologije
Savremene računarske tehnologije / Građevinsko inženjerstvoZaštita životne sredine

Upravljanje otpadom / Multimedijalne komunikacione tehnologije / Proizvodno-informacione tehnologije
Građevinske konstrukcije i upravljanje izgradnjom / Informacione tehnologije i sistemi / Drumsk saobraćaj i transport

OBAVEŠTENJE

za overu letnjeg semestra i prijavu ispita na osnovnim i master studijama u školskoj 2021/2022. godini

Overa letnjeg semestra na osnovnim i master strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 30. maja do 2. juna 2022. godine.
Overa semestra i prijava ispita se obavlja preko portala StudIS na linku: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Upustvo za korišćenje portala). Za prijavu na portal se koristi mejl adresa koju ste dobili za praćenje nastave na Teams-u (Uputstvo za korišćenje mejl adrese)
Za overu semestra potrebno je popuniti anketu.

Napomena:
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća;
– Dospele rate školarine se mogu videti na portalu STUDIS;
 Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 01.06.2022.godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće moći da prijavi ispit u ovom roku).
– Studenti koji nemaju otvoren školski nalog (studenti koji nemaju nalog za Office 365/Teams) potrebno je da na mejl online@akademijanis.edu.rs pošalju ime, prezime i broj indeksa.
– Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara i ne može da prijavi ispite dok ne overi semestar.

OBAVEŠTENJE O SVEČANOJ DODELI DIPLOMA

Obaveštavamo Vas da će se svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju, diploma o završenim osnovnim i master studijama obaviti u ponedeljak 30. maja 2022. god. u Odseku Niš po studijskim programima i to:

13:00 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za industrijsko i mašinsko inženjerstvo (Studijski program: Industrijsko inženjerstvo);

13:30 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za informaciono-komunikacione tehnologije (Studijski programi: Komunikacione tehnologije, Savremene računarske tehnologije i Multimedijalne komunikacione tehnologije);

14:00 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za civilno inženjerstvo (Studijski programi: Drumski saobraćaj,  Građevinsko inženjerstvo, Zaštita životne sredine i Upravljanje otpadom).

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita za upis u školsku 2022/2023. godinu


Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz matematike održaće se od 13. do 24. juna 2022. godine u vremenu od 1615 do 2000 časova u prostorijama Odseka Niš.
Pripremna nastava traje 40 časova. Kandidati uz prijavu za pripremnu nastavu (formular za prijavu) dostavljaju dokaz o uplati iznosa od 2.000,00 dinara na žiro račun Akademije broj: 840-2111666-06, poziv na broj (odobrenje) 02-2022. Dokaz o uplati poslati na mejl: prijemninis@akademijanis.edu.rs.

PRIMENA BESPILOTNIH LETILICA U INDUSTRIJSKIM PROCESIMA – PRATITE SKUP UŽIVO

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš, organizuje prezentaciju na temu: PRIMENA BESPILOTNIH LETILICA U INDUSTRIJSKIM PROCESIMA. Naučno tehnološki park Niš, Utorak 17.05.2022. god u 11h. Događaj možete pratiti uživo.

OBAVEŠTENJE

Povodom Praznika rada Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija Niš neće raditi od 30. aprila do 3. maja 2022. godine. Prvi radni dan nakon prvomajskih praznika je sreda 4. maj 2022. godine

OBAVEŠTENJE – VASKRŠNJI PRAZNICI

Obaveštavamo vas da za Vaskršnje praznike Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš neće raditi u periodu od 22. zaključno sa 25. aprilom 2022. godine.

OBAVEŠTENJE – VANREDNI APRILSKI ISPITNI ROK

Obaveštavaju se studenti osnovnih i master strukovnih studija Odseka Niš da će 15. i 16. aprila 2022. godine biti održan vanredni aprilski ispitni rok. U vanrednom ispitnom roku ispiti se polažu po sledećem rasporedu:

  • 15. aprila 2022. god. od 15 časova za predmete 1. godine osnovnih studija;
  • 16. aprila 2022. god. od 9 časova za predmete 2. godine osnovnih studija;
  • 16. aprila 2022. god. od 12 časova za predmete 3. godine osnovnih studija i sve predmete master strukovnih studija.

Prijava ispita (onlajn) je od 11. do 14. aprila 2022. god. Naknadna prijava ispita neće biti moguća.
Cena ispitne prijave je 2.000 dinara.

Napomena:
Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici (IZMENJEN JE POZIV NA BROJ KOJI MOŽETE VIDETI NA SVOM NALOGU U DELU FINASIJE (JEDINSTVENI POZIV NA BROJ)) i izvrši uplatu najkasnije do 13.04.2022.godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana.