ОБАВЕШТЕЊЕ

Распоред по групама за 2. колоквијум из предмета ТЕХНИЧКИ ЕНГЛЕСКИ 1

КОТ

09.00-10.00    број индекса 1-27
10.00-11.00  број индекса  27-…

СРТ

11.30-12.30  број индекса 1-22
12.30-13.30  број индекса 22-…