ОБАВЕШТЕЊЕ

Распоред полагања за 1. колоквијум из предмета Технички енглески 1 и 2:

Технички енглески 1 (16.11.2017.):
КОТ –  1. група: од 9.00-10.00 број индекса од 1-25 / 2. група: од 10.00-11.00 број индекса од 26-……
СРТ –  1. група: од 11.30-12.30 број индекса од 1-35  / 2. група: од 12.30-13.30 број индекса од 36-……

Технички енглески 2 (14.11.2017.):
КОТ
– 1. група:  од 9.00-10.00 број индекса од 1-25 / 2. група: од 10.00-11.00  број индекса од 26-……
СРТ – 1. група:  од 11.30-12.30 број индекса од 1-30 / 2. група: од 12.30-13.30  број индекса од 31-……