Отворен конкурс за четврти циклус програма Добар старт компаније Nelt

 

Покренут је конкурс за програм Добар старт који компанија Nelt организује са циљем да младим и амбициозним студентима и дипломцима омогући да развијају своје пословне вештине у области продаје.
На конкурс се до 30. маја могу пријавити сви апсолвенти, студенти завршних година и мастер студија који имају возачку дозволу Б категорије, знају енглески језик и желе да се усаврше за рад на позицији Key Account Managera.
У периоду од осам месеци полазници добијају прилику да раде на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стичу знања кроз рад са менторима, као и кроз формалне тренинге и радионице.
Полазници раде у додељеним тимовима и са менторима, али функционишу и као група сарађујући међусобно на организованим заједничким тренинг-активностима, презентацијама као и на неформалним дружењима. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Nelt. У свакој фази програма врши се адекватна процена стручних знања, а најбољи учесници добијају стално запослење у компанији Nelt. До сада је 10 студената добило посао, због чега из године у годину расте интересовање за учешће у програму Добар старт.
Заинтересовани студенти се могу пријавити попуњавањем формулара и више о програму сазнати на сајту компаније Nelt.

О компанији NELT

Nelt је основан 1992. године, као компанија чија је основна делатност трговина. Данас је Nelt vодећа компанија у Србији и региону на пољу дистрибуције робе широке потрошње и фармацеутских производа, логистичких услуга и trade маркетинга. Компанија, у оквиру својих логистичких капацитета, пружа и услуге међународног транспорта, складиштења, царинског посредовања, доставе, додатних услуга препакивања, обележавања и прилагођавања. Nelt Србија је део Nelt Grupe, организационог система који повезује 3800 запослених у 13 компанија, у 8 земаља на територији Европе и Африке.