РАДНА МЕСТА И ПОСЛОВИ

 

Предност студената студијског програма Индустријско инжењерство огледа се у томе што је овај студијски програм настао, развија се и живи на основу потреба привреде, не само нишког региона, веч и читаве југоисточне Србије, а и шире.

 

 

Захваљујући томе, наши инжењери препознати су, поштовани и врло успешни у свим гранама привреде, првенствено у производним предузећима  и мултинационалним компанијама, малим и средњим предузећима. Запослени су широм Србије и на одговорним позицијама у различитим привредним субјектима у којима постижу врхунске резултате.

Можда нисте знали, али они имају значајне улоге у најзначајнијим компанијама нишког региона.

 

  

ОГЛАС ЗА ПОСАО – МИНГ

МИНГ Ковачница А.Д. из Ниша је фабрика која је била у саставу МИН Холдинг-а до 2006. године када је приватизована од стране компаније МИНГ Д.О.О. из Београда. Основна делатност МИНГ Ковачнице А.Д. је производња машинских делова за железничку индустрију, аутомобилску, руднике итд. 95% наших производа извозимо у земље Европске Уније.

Данас компаније МИНГ Д.О.О. и МИНГ Ковачница А.Д. укупно запошљавају 160 људи. Своје компаније видимо као флексибилан и ефикасан систем који се развија, место на коме се напредује и учи, као вредног и значајног партнера, спремног да одговори на све изазове и усвоји нове технологије. Наши запослени су наша снага, и желимо да им омогућимо што боље услове за рад и напредовање.

Због изузетног повећања обима производње као и набавке нове опреме појавила се потреба за извршиоцина са искуством без искуства на радном месту: CNC оператер.