RADNA MESTA I POSLOVI

 

Prednost studenata studijskog programa Industrijsko inženjerstvo ogleda se u tome što je ovaj studijski program nastao, razvija se i živi na osnovu potreba privrede, ne samo niškog regiona, več i čitave jugoistočne Srbije, a i šire.

 

 

Zahvaljujući tome, naši inženjeri prepoznati su, poštovani i vrlo uspešni u svim granama privrede, prvenstveno u proizvodnim preduzećima  i multinacionalnim kompanijama, malim i srednjim preduzećima. Zaposleni su širom Srbije i na odgovornim pozicijama u različitim privrednim subjektima u kojima postižu vrhunske rezultate.

Možda niste znali, ali oni imaju značajne uloge u najznačajnijim kompanijama niškog regiona.

 

  

OGLAS ZA POSAO – MING

MING Kovačnica A.D. iz Niša je fabrika koja je bila u sastavu MIN Holding-a do 2006. godine kada je privatizovana od strane kompanije MING D.O.O. iz Beograda. Osnovna delatnost MING Kovačnice A.D. je proizvodnja mašinskih delova za železničku industriju, automobilsku, rudnike itd. 95% naših proizvoda izvozimo u zemlje Evropske Unije.

Danas kompanije MING D.O.O. i MING Kovačnica A.D. ukupno zapošljavaju 160 ljudi. Svoje kompanije vidimo kao fleksibilan i efikasan sistem koji se razvija, mesto na kome se napreduje i uči, kao vrednog i značajnog partnera, spremnog da odgovori na sve izazove i usvoji nove tehnologije. Naši zaposleni su naša snaga, i želimo da im omogućimo što bolje uslove za rad i napredovanje.

Zbog izuzetnog povećanja obima proizvodnje kao i nabavke nove opreme pojavila se potreba za izvršiocina sa iskustvom bez iskustva na radnom mestu: CNC operater.