05
јун

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијских програма Индустријско инжењерство и Заштита животне средине да ће испит из предмета Технички енглески у 3. испитном року 10. јуна 2020. године почети од:

  • 09:00 часова за студенте ИНИ;
  • 10:45 часова за студенте ЗЖС

 

23
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ

за оверу летњег семестра на основним и мастер студијама у школској 2019/2020. години

Овера летњег семестра за основне и мастер студије вршиће се у периоду од 25. до 28. маја 2020. године онлајн.
За оверу семестра потребно је:
– Један попуњен образац семестралног листа;
– Анкета (попуњава се онлајн – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали.
Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа.
– Студенти који плаћају школарину могу да изврше оверу уколико су измирили све доспеле рате школарине.
Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 2.000,00 динара.

23
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита за 3. испитни рок на основним, специјалистичким и мастер струковним студијама за школску 2019/2020. годину је од 25. до 28. маја 2020. године. Испити ће се пријављивати путем интернета.

21
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ О ТЕРМИНИМА ПОЛАГАЊА У ВАНРЕДНОМ ИСПИТНОМ РОКУ

Сви испити у ванредном испитном року ће се одржати у петак 22. маја 2020. год. у 4 термина и то:

од 9 часова – Индустријско инжењерство и Заштита животне средине;
од 12 часова – Друмски саобраћај и Грађевинско инжењерство;
од 15 часова – Комуникационе технологије и Савремене рачунарске технологије;
од 16 часова – сви студенти са мастер струковних студија.

Моле се сви студенти да дођу у школу 15 минута пре почетка испита да би се испоштовале мере заштите и на време почели испити.

20
мај

ОБАВЕЗЕ СТУДЕНАТА ПРИЛИКОМ ДОЛАСКА У ЗГРАДУ ОДСЕКА НИШ И ПОЛАГАЊА ИСПИТА

  1. При уласку у зграду обавезно је проћи кроз дезобаријеру и дезинфиковати руке;
  2. Обавезно коришћење заштитних маски и у недостатку своје узети маску на улазу школе;
  3. Редовно одржавање личне хигијене и прање руку сапуном и водом у трајању од најмање 20 секунди или дезинфекције руку средством на бази 70% алкохола.
  4. Одржавање физичке дистанце на растојању од најмање 2м (без поздрављања, грљења, љубљења), као и што краће задржавање студената по ходницима и дворишту.
  5. Не препоручује се задржавање студената у већим групама након полагања испита по ходницима, у дворишту или другим местима.
20
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДБРАНАМА ЗАВРШНИХ РАДОВА

Обавештавају се студенти који треба да бране своје завршне радове, да због тренутне епидемилошке ситуације одбрана радова  је могућа само у присуству чланова комисије.

15
мај

ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНИ РОК

Обавештавају се студенти основних, специјалистичких и мастер струковних студија Одсека Ниш, да испите могу пријавити путем интернета, попуњавањем и слањем формулара који се налази на линку: http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava. Студенти који нису у могућности да путем интернета пријаве испите то могу урадити од понедељка 18. до среде 20. маја 2020. године у просторији Службе за студентска питања од 11 до 13 часова уз поштовање мера заштите. Студент у овом року може полагати само 1 испит. Уколико имате проблема са пријавом обратите се на мејл: info@vtsnis.edu.rs. Уплату вршити на број рачуна: 840-2111666-06. Прималац: АТВСС Ниш (Академија техничко-васпитачких струковних студија у Нишу). У позиву на број обавезно уписати: 02-број индекса.

11
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ – НОШЕЊЕ ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ

Обавештавају се студенти Академије техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш да је у просторијама Одсека Ниш обавезно ношење заштитне опреме – маски и рукавица. Држава је прописала казну за неношење заштитне опреме и сносиће их лице које не поштује ово обавештење.

07
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТУДЕНТСКИ ДОМ

Обавештавају се студенти који су смештени у Студентском дому, који ће похађати вежбе и полагати испите у ванредном испитном року, да се пријаве на e-mail: irina.cenic@vtsnis.edu.rs најкасније до 10. маја 2020. године, ради издавања потврде због правдања свог боравка у студентском дому током маја месеца.

05
мај

ВАНРЕДНИ ИСПИТНИ РОК

Обавештавају се студенти основних, специјалистичких и мастер струковних студија Одсека Ниш да ће 22. и 23. маја 2020. године бити одржан ванредни испитни рок за све предмете који су одслушани закључно са зимским семестром школске 2019/2020. године.
Распоред полагања испита биће накнадно објављен.
Пријава испита биће онлине од 18 – 20. маја. 2020. год.
Цена испитне пријаве је 2.000 динара.
Пријава испита на дан испита није могућа.

ПРИКАЖИ СВЕ