25
jun

OBAVEŠTENJE – Studentski centar Niš

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je Konkurs za smeštaj studenata u studentske domove, a Studentski centar Niš na osnovu Konkursa obaveštenja i Vodič za studente.

Obaveštenje – http://media.scnis.rs/2021/06/Konkurs-2021-2022-obaveštenje-SC-Nis.pdf

Obaveštenje „brucoši“ – http://media.scnis.rs/2021/06/Konkurs-2021-2022-Obaveštenje-SC-Nis-brucoši.pdf

Vodič za studente – http://media.scnis.rs/2021/06/Vodič-za-studente-2021-2022.pdf

23
jun

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se studenti 1. godine master strukovnog programa Upravljanje otpadom da će ispit iz predmeta Softverski alati u zaštiti životne sredine u junskom ispitnom roku biti održan 29. juna 2021. godine od 16 časova.

Obaveštavaju se studenti master strukovnog programa Multimedijalne komunikacione tehnologije  da će ispit iz predmeta Aktivni mrežni uređaji u junskom ispitnom roku biti održan 29. juna 2021. godine od 16 časova.

 

22
jun

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se studenti 2. godine master strukovnog programa Upravljanje otpadom da će ispit iz predmeta Održivost upravljanja otpadom u junskom ispitnom roku biti održan 5. jula 2021. godine od 16 časova.

15
jun

OBAVEŠTENJE

za overu letnjeg semestra i prijavu ispita na master studijama u školskoj 2020/2021. godini

Overa letnjeg semestra na master strukovnim studija na studijskim programima Upravljanje otpadom, Multimedijalne komunikacione tehnologije i Građevinske konstrukcije i upravljanje izgradnjom vršiće se onlajn u periodu od 16. do 18. juna 2021. godine.
Overa semestra i prijavu ispita se obavlja preko portala STUDIS na linku: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Upustvo za korišćenje portala). Za prijavu na portal se koristi mejl adresa koju ste dobili za praćenje nastave na Teams-u (Uputstvo za korišćenje mejl adrese)
Za overu semestra potrebno je popuniti anketu (popunjava se onlajn – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.

Napomena:
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća;
– Dospele rate školarine se mogu videti na portalu STUDIS;
– Da bi ste prijavili ispit morate da ranije uplatite i da priložite  uplatnicu na portalu a nakon 24h prijavite ispit;
– Studenti koji nemaju otvoren školski nalog (studenti koji nemaju nalog za Office 365/Teams) potrebno je da na mejl online@akademijanis.edu.rs pošalju ime, prezime i broj indeksa;
– Šifra koja se koristi za Office 365/Teams nije ista za portal STUDIS već mora da se kreira nova;
– Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara.

08
jun

OBAVEŠTENJE

za overu letnjeg semestra i prijavu ispita na osnovnim studijama u školskoj 2020/2021. godini

Overa letnjeg semestra na osnovnim strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 8. do 10. juna 2021. godine.
Overa semestra i prijavu ispita se obavlja preko portala STUDIS na linku: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Upustvo za korišćenje portala). Za prijavu na portal se koristi mejl adresa koju ste dobili za praćenje nastave na Teams-u (Uputstvo za korišćenje mejl adrese)
Za overu semestra potrebno je popuniti anketu (popunjava se onlajn – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.

Napomena:
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća;
– Dospele rate školarine se mogu videti na portalu STUDIS;
– Da bi ste prijavili ispit morate da ranije uplatite i da priložite  uplatnicu na portalu a nakon 24h prijavite ispit;
– Studenti koji nemaju otvoren školski nalog (studenti koji nemaju nalog za Office 365/Teams) potrebno je da na mejl online@akademijanis.edu.rs pošalju ime, prezime i broj indeksa.
– Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara.

24
maj

OBAVEŠTENJE O SVEČANOJ DODELI DIPLOMA

Obaveštavamo Vas da će se svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju, diploma o završenim osnovnim, specijalističkim i master studijama i diploma o stečenom višem obrazovanju obaviti u petak 28. maja 2021. god. u dvorištu Odseka Niš po studijskim programima i to:

12:00 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za industrijsko i mašinsko inženjerstvo (Studijski program: Industrijsko inženjerstvo);

12:30 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za zaštitu životne sredine i tehnologiju (Studijski programi: Zaštita životne sredine, Upravljanje otpsadom i Inženjerstvo zaštite životne sredine;

13:00 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za saobraćajno inženjerstvo i građevinsko inženjerstvo (Studijski programi: Drumski saobraćaj, Bezbednost drumskog saobraćaja, Građevinsko inženjerstvo i Komunalno inženjerstvo);

13:30 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za informaciono-komunikacione tehnologije (Studijski programi: Komunikacione tehnologije, Savremene računarske tehnologije i Multimedijalne komunikacione tehnologije).

11
maj

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se studenti 1.godine studijskog programa Građevinsko inženjerstvo da će održavanje terenskih vežbi iz predmeta Geodezija početi u petak 14.05.2021. godine u 8:15 časova. Vežbe će se održavati svakog petka u istom terminu do kraja semestra.

PRISUSTVO TERENSKIM VEŽBAMA IZ GEODEZIJE JE OBAVEZNO!!!

Okupljanje studenata je u dvorištu škole. Mole se studenti da ne kasne, kao i da ponesu sredstva za računanje, tvrdu podlogu za pisanje (tipa fascikla), pisaći pribor kao i sredstva za ličnu zaštitu (maske za lice).

11
maj

OBAVEŠTENJE

Studenti koji nisu ispunili predispitne obaveze iz predmeta Fizika mogu to da učine najkasnije do 31. maja 2021 god. Nakon tog roka studenti će moći tek u narednoj školskoj godini da ispune predispitne obaveze.

07
maj

OBAVEŠTENJE – DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI

U utorak 11. maja 2021. god. održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi na Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš u terminu od 9 do 14 časova.
Svaka zdrava osoba od 18 do 65 godina može dati krv. Osobe koje su primile vakcinu protiv Kovid-19 virusa krv mogu dati:
– nakon kineske vakcine – Sinopharm, Fajzer-Biontek ili Moderna – odmah, bez odlaganja,
– nakon Sputnik V ili Astra Zeneka – ne treba davati krv 14 dana nakon prijema vakcine.

Osobe koje su preležale Kovid -19 mogu dati krv 28 dana nakon inficiranja.

Pruzimo podršku jedni drugima!
Budite humani- spasite nečiji život!

Darujte krv!

05
maj

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA MASTER PIT

Prijava ispita u februarskom ispitnom roku za studente na studijskom programu Proizvodno informacione tehnologije na master strukovnim studijama za školsku 2020/2021. godinu je od 5. do 7. maja 2021. godine. Ispiti se prijavljuju onlajn prema uputstvu koje ste dobili na mejl u okviru vašeg naloga za praćenje nastave.

PRIKAŽI SVE