05
jun

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se studenti 1. godine studijskih programa Industrijsko inženjerstvo i Zaštita životne sredine da će ispit iz predmeta Tehnički engleski u 3. ispitnom roku 10. juna 2020. godine početi od:

  • 09:00 časova za studente INI;
  • 10:45 časova za studente ZŽS

 

23
maj

OBAVEŠTENJE

za overu letnjeg semestra na osnovnim i master studijama u školskoj 2019/2020. godini

Overa letnjeg semestra za osnovne i master studije vršiće se u periodu od 25. do 28. maja 2020. godine onlajn.
Za overu semestra potrebno je:
– Jedan popunjen obrazac semestralnog lista;
– Anketa (popunjava se onlajn – http://anketa.vtsnis.edu.rs/). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali.
Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća.
– Studenti koji plaćaju školarinu mogu da izvrše overu ukoliko su izmirili sve dospele rate školarine.
Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 2.000,00 dinara.

23
maj

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA

Prijava ispita za 3. ispitni rok na osnovnim, specijalističkim i master strukovnim studijama za školsku 2019/2020. godinu je od 25. do 28. maja 2020. godine. Ispiti će se prijavljivati putem interneta.

21
maj

OBAVEŠTENJE O TERMINIMA POLAGANJA U VANREDNOM ISPITNOM ROKU

Svi ispiti u vanrednom ispitnom roku će se održati u petak 22. maja 2020. god. u 4 termina i to:

od 9 časova – Industrijsko inženjerstvo i Zaštita životne sredine;
od 12 časova – Drumski saobraćaj i Građevinsko inženjerstvo;
od 15 časova – Komunikacione tehnologije i Savremene računarske tehnologije;
od 16 časova – svi studenti sa master strukovnih studija.

Mole se svi studenti da dođu u školu 15 minuta pre početka ispita da bi se ispoštovale mere zaštite i na vreme počeli ispiti.

20
maj

OBAVEZE STUDENATA PRILIKOM DOLASKA U ZGRADU ODSEKA NIŠ I POLAGANJA ISPITA

  1. Pri ulasku u zgradu obavezno je proći kroz dezobarijeru i dezinfikovati ruke;
  2. Obavezno korišćenje zaštitnih maski i u nedostatku svoje uzeti masku na ulazu škole;
  3. Redovno održavanje lične higijene i pranje ruku sapunom i vodom u trajanju od najmanje 20 sekundi ili dezinfekcije ruku sredstvom na bazi 70% alkohola.
  4. Održavanje fizičke distance na rastojanju od najmanje 2m (bez pozdravljanja, grljenja, ljubljenja), kao i što kraće zadržavanje studenata po hodnicima i dvorištu.
  5. Ne preporučuje se zadržavanje studenata u većim grupama nakon polaganja ispita po hodnicima, u dvorištu ili drugim mestima.
20
maj

OBAVEŠTENJE O ODBRANAMA ZAVRŠNIH RADOVA

Obaveštavaju se studenti koji treba da brane svoje završne radove, da zbog trenutne epidemiloške situacije odbrana radova  je moguća samo u prisustvu članova komisije.

15
maj

PRIJAVA ISPITA ZA VANREDNI ROK

Obaveštavaju se studenti osnovnih, specijalističkih i master strukovnih studija Odseka Niš, da ispite mogu prijaviti putem interneta, popunjavanjem i slanjem formulara koji se nalazi na linku: http://nis.akademijanis.edu.rs/prijava. Studenti koji nisu u mogućnosti da putem interneta prijave ispite to mogu uraditi od ponedeljka 18. do srede 20. maja 2020. godine u prostoriji Službe za studentska pitanja od 11 do 13 časova uz poštovanje mera zaštite. Student u ovom roku može polagati samo 1 ispit. Ukoliko imate problema sa prijavom obratite se na mejl: info@vtsnis.edu.rs. Uplatu vršiti na broj računa: 840-2111666-06. Primalac: ATVSS Niš (Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija u Nišu). U pozivu na broj obavezno upisati: 02-broj indeksa.

11
maj

OBAVEŠTENJE – NOŠENJE ZAŠTITNE OPREME

Obaveštavaju se studenti Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš da je u prostorijama Odseka Niš obavezno nošenje zaštitne opreme – maski i rukavica. Država je propisala kaznu za nenošenje zaštitne opreme i snosiće ih lice koje ne poštuje ovo obaveštenje.

07
maj

OBAVEŠTENJE – STUDENTSKI DOM

Obaveštavaju se studenti koji su smešteni u Studentskom domu, koji će pohađati vežbe i polagati ispite u vanrednom ispitnom roku, da se prijave na e-mail: irina.cenic@vtsnis.edu.rs najkasnije do 10. maja 2020. godine, radi izdavanja potvrde zbog pravdanja svog boravka u studentskom domu tokom maja meseca.

05
maj

VANREDNI ISPITNI ROK

Obaveštavaju se studenti osnovnih, specijalističkih i master strukovnih studija Odseka Niš da će 22. i 23. maja 2020. godine biti održan vanredni ispitni rok za sve predmete koji su odslušani zaključno sa zimskim semestrom školske 2019/2020. godine.
Raspored polaganja ispita biće naknadno objavljen.
Prijava ispita biće online od 18 – 20. maja. 2020. god.
Cena ispitne prijave je 2.000 dinara.
Prijava ispita na dan ispita nije moguća.

PRIKAŽI SVE