22
jun

OBAVEŠTENJE

Studenti koji su u školskoj 2021/2022. god. prvi put potpisali ugovor za studentski kredit, ili stipendiju, mogu svoj primerak ugovora preuzeti u biblioteci Odseka Niš.

20
jun

OBAVEŠTENJE

Predispitne konsultacije i overa izveštaja iz predmeta Fizika na svim studijskim programima održaće se u sredu, 22.06.2022. godine, od 12:00 časova.

16
jun

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA

Prijava ispita za JULSKI ISPITNI ROK na osnovnim i master studijama je od 20. – 22. juna 2022. godine.

Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 21.06.2022. godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće moći da prijavi ispit u ovom roku).

Obaveštavaju se studenti da je cenovnik usluga promenjen od 23. maja 2022. godine. Novi cenovnik možete videti na linku.

07
jun

KONKURS ZA OBAVLJANJE PLAĆENE STRUČNE PRAKSE

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija Niš u saradnji sa kompanijom „STRABAG“ D.O.O. BEOGRAD raspisuje konkurs za prijavu studenata za plaćenu letnju praksu u trajanju od 30 dana.

KONKURS / PRIJAVNI FORMULAR

02
jun

OBAVEŠTENJE – NOVI TERMIN ODLOŽENIH KOLOKVIJUMA

Zbog evakuacije usled dojave o bombi u sredu, 01. juna 2022. god.,  2. kolokvijum koji nije održan u terminu od 16:30 časova, biće održan u subotu, 04. juna 2022. god., od 11:30 časova.

27
maj

OBAVEŠTENJE

Poslednja nadoknada laboratorijskih vežbi i overa izveštaja iz predmeta Fizika na svim studijskim programima održaće se u utorak, 31.05.2022. godine, od 10:30 časova.

25
maj

OBAVEŠTENJE

za overu letnjeg semestra i prijavu ispita na osnovnim i master studijama u školskoj 2021/2022. godini

Overa letnjeg semestra na osnovnim i master strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 30. maja do 2. juna 2022. godine.
Overa semestra i prijava ispita se obavlja preko portala StudIS na linku: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Upustvo za korišćenje portala). Za prijavu na portal se koristi mejl adresa koju ste dobili za praćenje nastave na Teams-u (Uputstvo za korišćenje mejl adrese)
Za overu semestra potrebno je popuniti anketu (popunjava se onlajn – na linku http://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.

Napomena:
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća;
– Dospele rate školarine se mogu videti na portalu STUDIS;
 Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 01.06.2022. godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće moći da prijavi ispit u ovom roku).
Obaveštavaju se studenti da je cenovnik usluga promenjen od 23. maja 2022. godine. Novi cenovnik možete videti na linku.
– Studenti koji nemaju otvoren školski nalog (studenti koji nemaju nalog za Office 365/Teams) potrebno je da na mejl online@akademijanis.edu.rs pošalju ime, prezime i broj indeksa.
– Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara i ne može da prijavi ispite dok ne overi semestar.

23
maj

OBAVEŠTENJE O SVEČANOJ DODELI DIPLOMA

Obaveštavamo Vas da će se svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju, diploma o završenim osnovnim i master studijama obaviti u ponedeljak 30. maja 2022. god. u Odseku Niš po studijskim programima i to:

13:00 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za industrijsko i mašinsko inženjerstvo (Studijski program: Industrijsko inženjerstvo);

13:30 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za informaciono-komunikacione tehnologije (Studijski programi: Komunikacione tehnologije, Savremene računarske tehnologije i Multimedijalne komunikacione tehnologije);

14:00 Svečano uručenje diploma i dodatka diplomi o visokom obrazovanju Katedre za civilno inženjerstvo (Studijski programi: Drumski saobraćaj,  Građevinsko inženjerstvo, Zaštita životne sredine i Upravljanje otpadom).

23
maj

OBAVEŠTENJE

Nadoknada laboratorijskih vežbi iz predmeta Fizika na svim studijskim programima održaće se u četvrtak, 26.05.2022. godine, od 12:15 časova.

 

PRIKAŽI SVE