STUDENTSKA PRAKSA LEONI 2018

KOME JE NAMENJENA PRAKSA:

Praksa je namenjena studentima koji imaju vremena da se osmočasovno angažuju i u trajanju od mesec dana u potpunosti posvete programu prakse. Program podrazumeva upoznavanje sa zadacima, radnim okruženjem, poslovnom etikom i svim drugim prednostima rada u velikoj kompaniji.

MOŽETE UPOZNATI :

Sektor ljudskih resursa, kontrolu kvaliteta, inženjering, IT sektor, sektor bezbednosti i zaštite na radu, sektor nabavke, logistike, sektor finansija.

KO SVE MOŽE DA SE PRIJAVI?

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti završne godine osnovnih ili master studija:

Mašinskog fakulteta, Elektronskog fakulteta, Tehnološkog fakulteta, Fakulteta zaštite na radu, Ekonomskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Visoke tehnološke škole,  Građevinsko – arhitektonskog fakulteta, koji žive na teritoriji Nišavskog i Topličkog okruga.

Studentska praksa održavaće se u fabrikama u Nišu, Malošištu i Prokuplju. Nakon završene prakse studenti dobijaju pismo preporuke kao i mogućnost zaposlenja.

Ukoliko ovaj konkurs vidite kao šansu za lični razvoj, pozivamo Vas  da se prijavite i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Prijavu možete izvršiti preko linka najkasnije do 18. juna 2018.